Zaman geriye aksın
Para tüm hataları çözer, sen parayı ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geçmişte bu kafada değildim o yüzden dönemim bir mantığı yok fakat şu an param olsa harika değerlendiririm, Geçmişte ki hatalarım beni bağlamaz. şu an da da bağlamıyor gerçi çünkü ders aldım ve tekerrür etmedim.
1milyarı seçerdim. Para çoğu sorunumun çözümünde yardımcı olur. Eskiden aşırı büyük hatalar yapmadığım için , parayı tercih ettim. Yoksa geri dönüş isterdim sanırım.
Cevap
9Cevap
Para tüm hataları çözer,
şimdi geriye giip hatamı düzeltirsem o hatamı düzelltim için başka bir hata hayattımı boka çevirebilir bu yüzden 1 milyar nakit para isterdim kendimce harcardım valla
Gelecek mi para mı deseydiniz gelecek derdim. Veya istediğim bir döneme gidebilseydim geçmişi seçerdim. Ama böyle olmadığı için parayı seçerim
1 milyar nakit paradan daha fazlasının kazanabilirim o nedenle kesinlikle geriye dönmek bunu bir fırsata çevirebilirim
Hatalarimdan pişman oldum, olmadim hiç öyle pişman olacsk hatalarım olmadi parayi alayim daha güzel hatalar yapayim jsjs
Zamanda geriye donunce zaten bitcoinle tesla hissesiyle falan derken 1 milyar degil 100 milyar bile yaparim.
Geri dönmek isterdim 1 milyon dolar yapılır zaman para ile alınmaz. her şey efsane güzel olurdu ama dönsem
Zaman paradan daha değerli. Zamanlar para kazanılır, ya kaybettiklerimiz, hatalarımız?
Ben babamı geri istiyorum
1 milyar nakit daha iyi olur çok büyük hatalarım yok zaten
Hatalarımı düzeltmek isterdim. Çok değil 1 ay geriye gitsem kâfi
Geçmişe dönüp orada yaşamak isterim. Ben bu çağı sevmedim.
Param var geçmişte geçmişte kaldı alternatif şık lütfen 😄💋
1 milyarla bircok sey yaparim. Gecmise donup yine ayni olaylarla ugrasmak hic mantikli degil cunku.
Geçmişi geçmişte bırakıp yola devam edeli çok oldu o yüzden parayı alıp geleceğime yatırım yapmayı tercih ederim
Geçmişteki hatalarıma baktığımda hiçbiri 1 milyar nakit para değerinde değil o yüzden ben parayı seçiyorum en azından geleceğimiz düzgün olsun
Geçmiş geçmişte kaldı 1 milyar dolar almak daha mantıklı bncee
Geçmişe gitmek çok isterdim. Genel olarak paradan nefret ederim ben.
Para daha çok işimi görür
Paramı alıp çekileyim geçmişle işim yok
Geçmişte pek hatam yok, parayı alırdım
Geçmişe dönmek isterdim
Geçmişe dönük hataları çözmek olabilir
Geçmişe dönebilsem çok iyi olur
Gecmişle işim yok parayi alayım dostum
Para
Para .
Geçmişe dönmek 😔
zaman geriye aksın
Para