#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
10 milyon nakit
Geçmişe gidip tüm hataları düzeltmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Akıllı olmak lazım geçmişe dönerek 100 doları bile 10 milyon dolar yapabilirsin hataları düzeltme şansı veriyorsa bu kafayla gideceğim demektir ve 1 kaç yıla 10 milyon dolardan fazlasına ulaşırsın.
10 bin dolar cazibeli ama mavi hapı alıp kökten işi bitirmekte çözüm olabilir. Üreme anında bir kenarda bekleyip diğerlerinin geçmesine izin vermek ve şart şurt köleliğe abuksubuk hayatın sillesine kökten noktayı koyar kurtulabilirimde. Ama hiç birinin olmaması da bir acı verdi. Ulan güne efkarla başladım iyi mi. Herkese iyi günler.🧸
Maziyi düzeltmek için maziye gitmenin manası yok ki, belki her şey daha b. ombok olur, para kurtarır, para sayesinde kişi kendisinden yeni bir şahaser elde eder, para sayesinde aldığı terapilerle, her şeyle şifalandırır kendini, unutturur mazisini kendine, para çoğu kapıyı açıyor.
Geçmişe gidip hataları düzeltmeyi tercih ederim.
Cevap
19Cevap
Ben 10 milyon dolar alırdım tabi ki de.. 10 milyon dolarım olursa zaten her şeyi düzeltebilirim neredeyse..
Geçmişe dönünce şu an bildiklerimle mi dönecem peki?
Geçmişe dönerim hataları da düzeltirim yatırım da yaparım 10 milyon dolardan daha çok kazanırım :D
Geçmişe gidip bazı insanları hiç hayatıma almamak isterdim keşke
geçmişteki hatalarımdan yeterince ders çıkarttığımı düşünüyorum 10 milyonu alayım :)
Ben 10 milyon dolar alır geçmişe bir sünger çekerim Çünkü paranın halledemeyeceği hiçbir şey yok Atalarımız ne demiş Para var huzur var
Çok geçmişe dair öyle pişman olacağım hatalar yapmadım. Bundan sonra da Allah uzak etsin
Ben böyle iyiyim fazlasında gözüm yok, hatalar ise hayat tecrübelerim✌🏻
10 milyon dolar olursa geçmişte ki hatalar düzelir zaten
geçmişe gitmek genç olmak
İkinci daha makul
Aynen öyle.
Geçmişe gidip tüm hatalarını düzeltmek isterdim
Evet hatasız kul olmuyor Allah bile insanların kullarını örterken insanlar bir diğerinin kusurlarını yüzüne vurabiliyor
Havalar duzeksin
Geçmişe gidip bütün hataları düzeltmek
Para sorun çözmez hiç bir zaman
İkiside aynı şey
Nakit'in olduğu yer, herşeyin olduğu yerdir. Sen susarsın, nakit konuşur.
Her insan hata yapar yani hata yapan insan yok onun için 10 milyon doları alırım tüm hatalarımın bedeli olarak kendimi ödüllendiririm😉
Geçmişin mk 10 Milyon
Hataları düzeltmek daha daha çok kazançlı.
İkiside önemli değil
10.000.000 dalır
Hatalarımı düzeltmek
para her şeyin ilacı
10 milyon dolar
10 milyon nakit. Geçmişim benim tecrübemdir.
Dolar hajjsjsjsj
Hataları düzeltmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?