Kişilik & Karakter Şu sıralar seni en çok ne mutlu edebilir? Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Aşk Sevgili / eş Tatil Para Kariyer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şu sıralar seni en çok ne mutlu edebilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. beni para mutlu ederdi şu an 0 0 Yorumla
pluviofilllll Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim adamla aramızdaki engelleri aşıp evlenebilmek. Beni en çok onun huzuru mutlu ederdi 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Beşiktaş'ın Adana deplasmanından alacağı 3 puanı hiçbir şeye değişmem 😄 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Para, tatil ve kariyer. Bu üçlü mükemmel. Tatil olmasa da olur. 1 0 Yorumla
DenizEge37477 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşka inanmadığım için sevgili diyorum sjjsdsf 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Alkol, daha çok alkol.. arabayla biraz hıza da hayır demem. : ) 1 9 Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Cezaya da hayır demezsin herhal. Yorumla busegmss +1 yıl Nerde ne kadar radar varsa, hepsini bilirim. Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Umarım onlar da seni bilmez. Yorumla busegmss +1 yıl Biliyorlar :d Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl O zaman ceza yemişsin? Yorumla busegmss +1 yıl Yedim tabiki, hemde kaç kez. Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Hmm. Bundan sonra dikkat et de başına gelmesin. En önemlisi cana bir şeyin gelmemesi. Yorumla busegmss +1 yıl Teşekkür ederim : ) Yorumla mutsuz_eşek +1 yıl Rica ederim. Yorumla
deniz47 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl Seda Sayan ve Safiye Soyman'la bi coffee date benim kafayı toparlar 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Para 1 7 Yorumla Hoplatır +1 yıl Ne kadar mesela 🤔 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 30 bin Euro kadar Yorumla Hoplatır +1 yıl O kadar yok üstümde 😂 Yorumla Hoplatır +1 yıl Çok para bu dediğin Yorumla eren3727 +1 yıl Allah sana 30 bin avro versin o zman Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Allah gücü kuvveti veriyor, çalışınca olur 😃 Yorumla Hoplatır +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
nedendirbilmemki Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl bol çikolatalı bir tatlı yemek istiyorum, güzel bir mekanda 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. 1 milyon dolar 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kazandığım para sadece 1 0 Yorumla
last_white_hunter Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 96% +1 yıl Aşk ve değer verip sevebileceğim biri. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Uzun yol akşama çıkacağım inşallah 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Tatil 😀 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Net para 1 0 Yorumla
eren3727 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Darbe olmasi 1 7 Yorumla Erens19 +1 yıl Lan çocuk güldürdün beni Allah da seni güldürsün Yorumla eren3727 +1 yıl Irtiyacaya geçis yok hocam gülemezsin! Yorumla Erens19 +1 yıl JDKSNDJDND Yorumla eren3727 +1 yıl 😡. Yorumla eren3727 +1 yıl Bak canımı sıkma tamda vakti zaten hava sakın ve ılık tanklari sokaga indiririm! Yorumla Erens19 +1 yıl İsmail Hakkı Karadayı şart oldu desene. :) Yorumla eren3727 +1 yıl 🙁.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
beni para mutlu ederdi şu an
Sevdiğim adamla aramızdaki engelleri aşıp evlenebilmek. Beni en çok onun huzuru mutlu ederdi
Beşiktaş'ın Adana deplasmanından alacağı 3 puanı hiçbir şeye değişmem 😄
Para, tatil ve kariyer. Bu üçlü mükemmel. Tatil olmasa da olur.
Aşka inanmadığım için sevgili diyorum sjjsdsf
Tatil fena olmazdı.
Alkol, daha çok alkol.. arabayla biraz hıza da hayır demem. : )
Cezaya da hayır demezsin herhal.
Nerde ne kadar radar varsa, hepsini bilirim.
Umarım onlar da seni bilmez.
Biliyorlar :d
O zaman ceza yemişsin?
Yedim tabiki, hemde kaç kez.
Hmm. Bundan sonra dikkat et de başına gelmesin. En önemlisi cana bir şeyin gelmemesi.
Teşekkür ederim : )
Rica ederim.
Seda Sayan ve Safiye Soyman'la bi coffee date benim kafayı toparlar
Para
Ne kadar mesela 🤔
30 bin Euro kadar
O kadar yok üstümde 😂
Çok para bu dediğin
Allah sana 30 bin avro versin o zman
Allah gücü kuvveti veriyor, çalışınca olur 😃
👏👏👏
bol çikolatalı bir tatlı yemek istiyorum, güzel bir mekanda
Para olsa çok mutlu olurdum
1 milyon dolar
kazandığım para sadece
Aşk ve değer verip sevebileceğim biri.
Uzun yol akşama çıkacağım inşallah
bu ara hiç bir şey sanırım
Tatil 😀
Kariyer
Sevgili / eş
Net para
az huzur
Kariyer
Darbe olmasi
Lan çocuk güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Irtiyacaya geçis yok hocam gülemezsin!
JDKSNDJDND
😡.
Bak canımı sıkma tamda vakti zaten hava sakın ve ılık tanklari sokaga indiririm!
İsmail Hakkı Karadayı şart oldu desene. :)
🙁..
Para
para