Yeter ki mutlu olmayı isteyelim. Sıcak bir çay, sevdiğim kişinin sesi, sevdiğim birinden gelen bir mesaj. Aslında bir çok şey var yeter ki mutlu olmak isteyelim.
Şu an beni en çok mutlu edecek şey, artık geri dönüşü mümkün olmayan imkânsızlıklar. O yüzden hayal kurup boş yere kendimi üzmüyorum. Az sonra kuru yemiş yiyip film izleyeceğim için mutluyum. Çünkü tat alma, görme ve filmi anlayabilme kapasitesine sahip bir insanım. Bu meziyetlere sahip olmayabilirdim de... Kendimi bunlarla teselli edip mutlu olmaya çalışıyorum şu an öyle bir hâldeyim yani :D
Aslında o günün aşkla ilgisi yoktu ama evet, bir gün bakınca o bu günlere güleceğimi biliyorum tıpkı eskilere güldüğüm gibi. Zaman sihirli bir değnek gibi. Teşekkür ederim :)
şu an beni en çok cevabını uzun zamandır merak ettiğim şeyin neden olduğunu öğrenmek ister. Aklımdaki o sorunun cevabı. Günlerdir kurcalıyor. Ama ben cevabı alacak bir şey yapamıyorum. İşte onu öğrensem cevap beni daha da çok üzse bile aklımdaki soru işaretlerinden kurtulmak mutlu ederdi.
Ofisten çıkıp İstanbul trafiğine kalmadan evime ulaşmak, kahvemi yapıp eşofmanlarımı çektikten sonra bir sigara eşliğinde sigaramı içerken dizilerden birine takılı kalıp uyuklamak, başka hiç bir şey istemiyorum, bitmeyen Cuma yapmışlar sanki ya.
Camdaki kızı izlemeseydim kendime masaj yapacaktım. Şimdi yapmaya başlasam en az yarım saat sürer, sonra bi yarım saat duş falan. Üşeniyorum 🥴 yapmış olsaydım