Merhabalar Herkese 🌸

Eh biraz da öz eleştiri yapalım. Mesela ben fevri hareketlerimin olmasından, bazen fazla gurur yapıyor olmamdan hoşlanmıyorum.
Merhabalar Herkese 🌸

Eh biraz da öz eleştiri yapalım. Mesela ben fevri hareketlerimin olmasından, bazen fazla gurur yapıyor olmamdan hoşlanmıyorum.
Valla çok var genelde hiçbir huyumu sevmem. En çok hangisi dersen hepsi işte bi anda ruh halimin değişmesi, agresif olmam, sürekli söylenilenlerin altında bir şeyler aramam, hemen samimi olmaya yatkın bir yapım var bu yüzden de uzak duruyorum ortası yok yani huylarımın :/
Saymakla bitmez ki, çoğu özelliğimi sevmem kendime dair lakin kendimi çok severim, çünkü özümde ne denli iyi bir insan olduğumu görüyorum ve biliyorum. Dengesiz bir insanım, bu yönümü sevmiyorum lakin düzeltmeye çalışıyorum lakin ben kötü dengesizlerden değilim, fesat ve sinsi dengesizlerden, döneklerden değilim, ruh halim hızlı değişiyor, birisine fena kızdıysam artık bekliyorum, hemen atağa geçmiyorum, beklerken şunu farkettim, hızlı ruhsal değişimler içine giriyorum, bir an oluyor "ne var canım bunda" diyorum, bir an oluyor "haklıyım sonuna kadar"diyorum, böyle birbiriyle çelişen düşünceler içinde oluyorum bazen, bazı hususlarda lakin yanlış adımlar atmaktansa beklemek daha güzel, bekleyerek kendimi de tanıyorum, bazen bir çocuk gibi hemencecik küsüyorum lakin karşıdaki küs olduğumu bilmez, küçük şeylere küsüyorum, halbuki karşıdaki kişinin niyeti de beni kırmak değil hani, beni incitmek değil onun niyeti,30 yaşındayım lakin hâlâ büyümedim, kendi kendime kulaklıkla gülümseyerek hayaller kurarak müzik dinlerim hâlâ ve tuhaf tuhaf bakarlar bana, acayip acayip, o bakışlar biraz üzüyor beni, böylesine basit bir şeye de hüzünlenebiliyorum lakin artık kulaklıkla dışarda müzik dinlediğimde ciddiyetimi koruyorum, hâlâ bir yerlerde elalemin ne düşündüğünü önemsiyorum lakin her konuda değil tabii ki, düşmanları değil de bana karşı nötr olan kişilerin düşüncelerini önemsiyorum, halbuki şöyle söylemeliyim kendime "ben mutluysam kimseye zarar vermiyorsam bundan elaleme ne, niye kendimi elalem yüzünden sınırlıyorum, hayaller kurarak, gülümseyerek kulaklıkla müzik dinlemeye devamkeee ☺" Hatta bugün uygulayım bunu, acaba uygular mıyım, bak burada bile dengesizim :D Birisine ne kadar kızarsam kızayım, afedersin ağzıma da sı*çsa anında yumuşuyorum, böyle kalbim fethediliyor lakin yumuşadığımı belli etmiyorum tabii ki, çünkü ben sabahlara kadar yastığımı gözyaşlarımla ıslattığım o günleri unutamam, onu affedersem, art niyetlileri affedersem kendimi affedemem, affetmeyeceğim, bazı kişiler affedilmez. Misafir sevmiyorum, tembelim, sıkıcı, donuk, asosyal bir insanım, benimle sohbet karşıdakini sıkar lakin ben kendimden sıkılmıyorum, her ne kadar 31 yaşında olsam da ruhum hâlâ 17 yaşında, bir yanım cıvıl cıvıl, sadece dışarı dökemiyorum içimdeki cıvıl cıvıl hali, ufak tefek şeyleri görmezden geliyorum lakin bana yapılan affı, izahı mümkün olmayan hataların bedelini muhakkak ödetirim en olması gerektiği şekilde lakin ben bu yönümü seviyorum, bir de kendimle çelişiyorum tuhaf ama sevilmekten korkuyorum, birisi beni sevince nasılsa gidecek diye bir korku kaplıyor içimi, biraz dışlanma korkusu var, hâlâ geçmişten kalma, çünkü çok dışlandım, ben de dışladım kendimi, şimdi arka çıkıyorum kendime, kayırıyorum kendimi, kendimden yanayım, biraz da kendimi sevilmeye layık görmüyorum, çekingenim, aceleciyim, tezcanlıyım, hassasım lakin çekingenliği ufak ufak atıyorum üzerimden, çok arkadaş kazığı yedim, tabii ki onlar hiçbiri arkadaş değildi, bazıları birbirinin maşasıydı, kutsal gördükleri kişinin etkisi altında kalan aciz, zavallılar, gönüllü köleler, maşalar tarafından, gözümde büyüttüğüm o şeytan tarafından dışlandım, iyi ki onlar dışlamış beni ☺ Kendi karar verme yetisi olmayan, sorgulamadan başkasının düşüncelerine teslim olan, beni bir bütün olarak görmeyen kişiler zaten benim arkadaşım olmaz, onların düşüncesi de mühim değil, çünkü kendi düşünceleri yok, etki altındalar, onların hiçbirini sevmiyorum, lazım değiller, aslında onlar beni değil de ben kendimi dışlamışım, olsun deneyimdi, bu deneyim sonucunda kendimi her halimle sevdim, kendimi sarıp sarmaladım, kimin ne olduğunu gördüm, merhametli bir kalbim var, ben insanların pisliklerine maruz kalmasaydım şimdi böyle merhametli, empati sahibi, kendi kararları ve düşünceleri olan birisine dönüşemezdim, iyi ki geçmişim o zorlu yollardan, iyi ki canım yanmış, şimdi karaktersizlere değer verip önemsemiyorum, kendimden yanayım, başım yukarda, buram buram çekiyorum huzuru içime.
Sanki bazı kısımları ben yazmışım gibi hissettim. İnanılmaz güzel ifade etmişsin🌸
Duygudaş olmak böyle bir şey, bir başkasında kendini görmek 🌸
Değerli bulduğun için teşekkür ederim⚘
Fazla olan gururum, gönül almama huyum, inadım, değişken tavırlarım, dilimin kemiği olmaması, kin, öfke.. benim güzel huyum var mı gerçekten? 🙄
O da vardır muhakkak
Ben kendimi çok sevdiğim için sevmediğim bir huyum yok tabi ki dışarıdan bakıldığı zaman olabilirim ama ben kendimi severim.. sadece bazen çok inatçı ve kinci olabiliyorum ayni biri bana kötülük yaptıysa bunu affetmem.. ya da unutmam.. o kişinin gerçekten çok pişman olması lazım hele ki hatasını anlamıyor bir de üste çıkıyorsa ergen gibi sdjsdj ötede oynasın derim :D
Cevap
15Cevap
Ani ruhsal değişimlerim. Çok güldüğüm bir şey aniden beni sinir edebilir mesela
Her huyumu seviyorum iyi ya da kötü, benim bu..
İyi niyetim bu yüzyıl için uygun eğilim değil. Zaman makine dillendirmesi tam da bu yüzden :)
Ah keşkee aynısını ben de diliyorum
İnsanları eleştirip duruyorum ama kendime bakınca hatalarımı göremiyorum. Kendine bak sana ne insanlardan diyorum ama uygulamaya çalışmıyorum. İnsanların sözüne çabuk kanıyorum. Neden yalan söylesin ki diyorum ve her defasında aldanıyorum..
Çok çabuk sinirleniyorum, mal gibi hemen güvenebiliyorum birilerine ve sürekli aynı mallıkları yapıp farklı sonuçlar bekliyorum
Bazı şeylere çok sinirlenmek
Az tahammül
Üşengeçlik
Takıntı ve mükemmeliyetçi huyum pis ortama tahammül edemem
Sinirlendigimde agliyorum ama durduramiyorum. O kadar gicik bi sey ki nefret ediyorum
Öfkem. Sigorta atınca biraz agresif olurum. Pitbull bile imana gelebilir, ben zor
Sevdiğim insanlar olunca çok seviyorum biraz sevgimin dozunu ayarlarmak isterdim
Biraz insanlara fazla değer veriyorum. Onun dışında yok.
Sinirim ve inat oluşum
Çabuk parlamam ani çıkışlarım oluyor
Çabuk sinirleniyor oluşum
Küfür etmem çok küfür ediyorum sinirliyken
Takıntı hastalığım yüzünden sinirleniyorum.
İyi niyetim İnadım ve gözlerimin dolması
Modum anında değişir bi anda sinirlenebilirim🤔
Kendimde sevmediğim bir huy yok
Çok safım
Tüm huylarımı seviyorum.
Cabuk sinirlenme
Çok merhametli olmak.
sevmedigim huyum yok
herkesi kendim gibi sanmam
İnsanları yanlış anlamak sinirli olmam
çabuk insan silerim
Galiba biraz cana yakın olmam