En sevmediğim diyemem belki ama bazen çok çabuk sıkılıyorum, hevesim hemen kaçabiliyor, modum çok çabuk değişebiliyor, küçük şeylere kırılıp üzülebiliyorum falan, öyle
En sevmediğim yok çünkü mükemmelin ötesindeyim💅🏻 en sevdiğimse karaktersiz olanları buna (erkeklerde) dahil tek seferde silebiliyor olmam canım kendim👸🏻
Kişiliğimi vicdani olarak vs değilde şöyle etkiliyor: mesela aşırı tedbirci ve titiz bir insanım bu başta iyi bir şey gibi gelebilir ama inan bana değil, takıntı boyutuna ulaşıyor bu çoğu zaman mesela gece yatmadan önce ocağı hepsi kapalı olduğundan emin olduğum halde tekrar ve tekrar kontrol ediyorum, sırf bu yüzden uyumaya bile vakit bulamayım uykuyu kısa kestiğim zamanlar oluyor içim rahat etmiyor yoksa. Bir OKB hastasının içi çok nadir rahat eder.
Bir şey itiraf edeyim mi, ben tedavi olmak istemiyorum bir yandan, bundan kurtulmak istemiyorum xd çünkü hem işe yaradığı zamanlar oluyor hem ben kendimi bu şekilde tanımaya alışmışım, gerçi değişimi kabul edememe durumu da OKB'nin bir uzantısı mdjxhxj