Benim çok çabuk sinirlenmem.
1 ay
Kendinde en sevmediğin şey ne?

Benim çok çabuk sinirlenmem.
Sinirliyim
teşekürler canım
Totomun büyüklüğü 😏
Tek dert bu olsun yaaa, boş ver
Kıyafetlerim olmuyor kız 🤭😂 dışarıda bakıp laf atanları saymıyorum bile
E erkekler bayılır :))
😂😂 beğenilmek güzel de totomdan ziyade , başka meziyetlerimin beğenilmesini isterdim
Ay canım yaaa, haklısın valla🌷🌷
😚😍 uzun zaman oldu girmiyordum soru ve yorumlarını özlemişim gerçekten 😚
Teşekkür ederim. Ben de seni tanıyorum galiba.
Uzun zaman önce konuşmuştuk ama ben bayadır girmiyordum
E hoş geldin o zaman :))
Hoş buldum 😚
Nasılsın 🤔
Çok teşekkürler en iyi görüş için 😚
Rica ederim ne demek 🌷
😍 ne var ne yok nasılsın 🤔
Iyiyim valla ne olsun. ise git, eve gel... Sen n'apiyorsun
Ben eğitime devam , pek bir fark yok aslında 😚 dur t k atıyorum
Yazılmıyor , sanırım önce senin yazman gerekiyor
Cevap
42Cevap
aynı durum bende de var
biraz fazla sinirleniyorum çabuk oluyor ve öfkem kabarınca yıkıp geçiyorum süreklilik arz etmiyor ama anında çoşuyorum ve o anda ezip geçiyorum.. sonra pişmanlık geliyor ama o an olan olmuş oluyor
Her şeyde bi bk arıyorum. Bi kere de olduğu gibi kabullen be kadın, didikleme işte her şeyi.
Biraz daha hırslı ve azimli olabilirdim
3 şey var aslında
1-Şapurdatarak yemek yiyorum elimde olmadan aile içerisinde kardeşim den annem bir şey demiyor ama abimden babam çok kızıyorlar elimden geldiği kadar onlarla yemek yememeye çalışıyorum ve yabancı insanlarla birliktede yemek yemeyi sevmiyorum benden rahatsız olurlar diye ama haklılar da aslında bende kendimden rahatsız oluyorum
2-benim özel meselelerim oluyor bazen başkaları onu öğrenmek istiyor bende bu özel benim için diyip söylemek istemiyorum aynı şekilde başkası bana bunu yapınca o kişiye alınıyorum
3-ben futbolu çok seviyorum 7 tane formam var bu sefer bende alışkanlık oldu ihtiyacım olmasa bile forma alasım geliyor bağımlılık oluştu
Kendimde sevmediğim bir şey yok şu an için. hatta kendimi aşırı seviyorum bu bazen ego sanılıyor ama değil. kendimle barışık olduğum için karakter özelliklerimin hepsini seviyorum. bunun dışında biraz inatçılık olabilir sanırım tek sevmediğim özelliğim biraz inatçı olmak. çünkü bazen boş vermeyi de bilmek ve umursamaz olmayı öğrenmek gerekiyor. inatçılık aslında güzel sizi motive eder vaz geçmemenizi sağlar ve sonun da başarıyı getirir ama fazlası da bazen zaman kaybettirir
Hiç de sinirli birine benzemiyorsumn! Neyse, ben tükürdü gümü yalamak zorunda kalıyorum, işyerinde sıkıntılarım var bırakıyorum diye kalkıyorum ama gidiyorum. bu işi bırakmam lazım
Is derdini sorma yaaa :((
ay ben asik oldugumda asla vazgecemiyorum ve karsimdakini üzecek en ufak bir sey yapamiyorum 4 senelik iliskim vardi cocuk aldattı ama ben ogrendıgımı bıle ona soylıyemedım hanı soylersem tartisma cikar üzülür diye kiyamadim en sonunda 2. ye yakalandı aldatırken kendı gururunu yedıremeyıp kendı ayrıldı
Zıtlıklarım. Neden bu kadar zıtlaşıyorum kendimle anlamıyorum ve sevemediğim bir olay ¢
Çabuk sinirlenen biriyim ve sinirlenince kontrollü kaybediyorum
Aslında çok var ama şu sıralar insanlara gereksiz değer verme huyumdan hoşnut değilim.
çok caçuk kanıyorum menfaet düşkünü olmam lazım azcık
Benimde öyle cabuk sinirlenmem ve uykuya bagimli olmam
Çabuk sinirlenmem, modumun çabuk düşmesi ve sevildiğimde şımarıklık yapıyor olmam
Çok hırslı olmam biseye kafaya taktım mı o şey kesinlikle olacak geri dönüşü yok bende
Sinirlenince büyük büyük laflar edip sakinleşince hepsini yalamam 😂😂
Parayı fazla sevmem ve tembel biri olmam rahatıma çok düşkünüm
kibrit alevi gibi hızlı yanıp çabuk sönen bir kızgınlığım
Hala sugar momy bulamadım. Bu huyumdan nefret ediyorum
Kinciyim ve inatçıyım, biri beni terslediği zaman, azarladığı zaman veya ağır konuştuğu zaman bana ben aman diyip geçemiyorum gamsız olamiyorum içimde patlıyorum.
Sinir, öfke :)
Senin burcun ne? Merak ettim 😏
Burçlara inanmam. Tamamen saçmalık ve boş. Trilyonlarca yıldız ve galaksi var ve biz üç beş tanesi üzerinden hayatımızı yönlendiriyoruz, sana mantıklı geliyor mu? Yok ay gerilemiş, yok Venüs uçuşa geçmiş... saçma sapan şeyler
Yok bende açıkcası inanmiyorum 😁. Öylesine sordum beaa
En İyi Cevap