Var mı antipatik gelen bi yanınız?
Kendinde en sevmediğin şey nedir?

Var mı antipatik gelen bi yanınız?
Bazen sinirle sevdiğim insanları kırabilecek şeyler söylemem, zaman isteyen şeyler için zaman zaman sabırsız davranmam, küçücük şeyleri çok düşünüp yanlış anlayıp aşırı duygusallaşarak sevdiğim insanı yormam... düzelicez inşallah. En azından teşhisi biliyorum. Tedaviyi biliyorum. Tek gereken şey sorunları masaya yatırıp bazen zorlanacak da olsa cerrahi müdahaleyle kurtulmam. Sonrasında kendimde sevmediğim şeylerden kurtulduğum için daha huzur olacağım. Ne yapalım. Işık saçmak için yanmak gerek.
Çok çabuk soğuyorum
EİG için teşekkürler ☺️
Çabuk bağlanıyorum ve güveniyorum bu huyumdan dolayı çok yara aldım ama arlanmadım hala..
Cevap
21Cevap
Tezcanlı ve aceleci olmam galiba En sevmediğim yanim
Çok fazla iyi ve çok düşünceli olduğumu düşünüyorum bu tarz huylarımı sevmiyorum.
Var olan her özelliğimi seviyorum.
Kimseye karşı kin besleyemiyorum biri bana bisey desin bisey yapsın o an çok sinirlenen kavga ederim her şeyi yaparım ama ertesi gün ya da bir süre sonra sakın hiçbişey olmamış gibi davranıyorum ve bu beni çok üzüyor ama karşı taraf öyle değil tam tersi o yüzden üzülen ben oluyorum bu huyumu hiç sevmiyorum siz benim gibiyseniz hemen çözümünü bulun yoksa çok yıpranırsınız hiç iyi bir şey değil
Kindarlığım ( kızınca kasırgayım )
Fil hafızam ( iyiyi de kötüyü de unutamamam )
İnadım ( yerli yersiz )
Çok sabırlı ve çıkarsız insanların işlerine koşturmam sonra diyorum ben aptalmıyım işleri hallolan bir daha aramıyor
Aşırı sabırsızım. İstediğim bir şey hemen gerçekleşmeyince şımarık çocuklar gibi o şey olana kadar dünyamı karartıyorum 🤮
saf biriyim bunun farkındayım bundan sonra da böyle olmayı düşünmüyorum
Fevri olabiliyorum ve eleştiriye pek açık değilimdir.
Kendimi seviyorum ve ona aşiğim
Oyy yerim onu ben.
Canim kendim benim 😘😘😘
Bazen istemsizce karşımdaki ile fazla samimi olup saçmalamak🤦
Kendimi seviyorum ehehuehuhehu 😀bu empjiyide çok sevdim ahahaha😀😄😅
Kendi kendime konuşmam bazen iyide bazen nefret ediyorum
Var. Zaaflarıma yenik düşüyorum. İradem zayıf.
Sinirlendiğimde insanlara bağırıp çağırmak yerine gözlerim doluyor bazenleri diyorum beni kıran insanların karşısında daha da aciz görüneceğime, onların beni kırdığı gibi bende onları kırabilsem keşke
Çok güzel dedin çoğu insan böyle düşünüyor hele de iyi insanlar
Biraz aşırı asi ruhluyum ama haklı yönünden.
Herşeyimi Seviyorum 💨
Yardımcı olmak
Duygusallık sinir
Sevmediğim birşeyim yok her halimi seviyorum.
En İyi Cevap