Ben derim ve gerekiyorda o sizinle konuşmak istiyebilir fakat önemli olan Sizin onunla konuşup konuşmamak istemediğinizdir. Hem insanları oyalamakta kötü bir şey.

Ben derim ve gerekiyorda o sizinle konuşmak istiyebilir fakat önemli olan Sizin onunla konuşup konuşmamak istemediğinizdir. Hem insanları oyalamakta kötü bir şey.
Ben burdan çıkıyorum şu an yemin etmiştim. Fakat şu an anlıyorum ki yeminimi tutmam gerekiyor bundan böyle hem aradığım kişi burada değilmiş boşuna günahını aldım. Of ya ☹️ İyi günler herkese rahatsız ettim saçma sapan cevaplar sorular kafa karışıklığından ötürü. Adres yanlış 😴
Evet derim tabi ki de.. çünkü konuşmak istemiyorsam zaten bir nedeni vardır durduk yere kimseye konuşmak istemiyorum demem çünkü.. ki kırılacak biriyse de zaten konuşurum ama rahatsız olduğum şeyi söylerim sadece
He derim, kız bu heykel ne değişik şey sanki benim sırtımı parçalıyorlar huylandım
Yaa bunun olmasını istemezdim
Sorun değil
EİC için teşekkürler ve iyi günler dilerim
Cevap
12Cevap
Sohbet etmek istemediğin kişiyle sohbet bir noktadan sonra tıkanır ve uyuşmazlıktan yollar ayrılır. Söylememe gerek kalmaz.
Uzak dururum ya da bir işim var der yavaştan kaçarım
Ben diyemem ayıp olur. Konuşmak istemiyorsam hiç yazmam. Konuşmak istiyorsam ara ara yazarım
Sohbet etmem uzaklaşırım.. ama öyle demem insanları kırmaya gerek yok
Demem, bahane bulurum.
Cevap vermiyorum direk
Evet söylerim
Yok demem cevap veririm
O kadar kaba konuşamıyorum
Derim vücut dili hareketler herşeyle belli ederim
Derim ya da görüldü atarım
Net olmak gerekir haklısın
Derim veyahut istemediğimi belli ederim.
Cevap vermem
yok demem direk ordan uzaklasirim daha kolayi yani
Derim
Kaçıyorum
Asla utanırım
İvet deyim
evet derim
Demem
Evet derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?