Biri size "seninle konuşmak istemiyorum" dese ne yaparsınız? Ama bunu diyen en yakın kardeşim dediğiniz insansa ve sonra hiç konuşmadıysanız ne hissedersiniz?
Biri size "seninle konuşmak istemiyorum" dese ne yaparsınız?
Bir sure konusmam. Kendisinin sakinlesmesini beklerim. 2 3 gun sonra konuyu acar detay isterim. Hala konusmak istemezse 2 hafta daha beklerim. Bu arada etrafindaki kisilere sorarim. Sebebini amlamaya calisirim.
Anlamsız geliyorsa ve onun gözünde hala değerli olduğumu biliyosam bişey yapmış ve kırmışımdır diye düşünürüm ve sebebini öğrenmeye çalışırım... Ama durum bu şekilde değilse istediğini veririm...
yine senin tercihin ben karısamam ama benım dusuncem bu canım.. senınde kımseyle konusmak ıstemedıgın anlar olmustur ıllakı. zaten sana deger verıyorsa yazar hersey olacagına varır.. :))
Dinlerim. Saygi duyarim. Ben ayni seyleri eskiden yakin gördügüm arkadasa dedim ve yaptim. Cok büyük bir hata yapti bana karsi. Ve o hatasini anladimi o bile belirsiz. Kendi yaptigi kaltak*i*i görmez. Baskasinda suc arar.
Çok kırılırım ne oldugunu sorarım baktım olmuyor eyvallah der içime gömerim xD
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Demek konusmak istemiyorsun ha asil ben seninle konusmak istemiyorum by derdim. Zaten boyle yapan arkadasim hic olmadi ama olursada umrumda pek olmaz herkese degeri gostermelik veriyorum sadece
En İyi Cevaplar