Inan aynı dönemden geçtim. Çok çaresiz kaldığım anlar oldu. Pes ettiğim anlar. Kaç kez yenildim. Ve son denememde oldu şükür. Sen de devam et denemeye. Sıkıntını paylaşmak istediğin her zaman da yazabilirsin
Baska. Arkadasım az zaten. Az olsun sorun değil karakterim öyle zaten de ne bileyim böyle gün içinde yaşadığım olumsuzlukları anlatacağım ve karşılıklı dertlesip paylaşacağım kimse yok. Sevgili olayları da olmadı hiç haliyle o kısımda biraz yalnızlık hissediyorum
Benim de arkadaşım yok eksikliğini hissediyorum eskiden bu kadar değildi yalnızlık arkadassizlik tercihimdi zorunluluk haline gelince kötü gelmeye başladı
Ya işte iş bulma stresi felan derken yalnız kaldım ama artık olur heralde az da olsa çevrem. Seni de çok iyi anlayabiliyorum emin ol aynı şeyleri yasa dim. Hangi şehirde yaşıyorsun?
Şu şekilde vereyim. 6 ay önce şu an çalıştığım yere işbaşı yaptığım da lazer kesim teknisyeni olarak işbaşı yapmıştım son 3 ay içinde ise detaylı çizim öğrenip teknisyen olarak girdiğim yerde üretim şefi oldum
Amin ve ecmain inşallah. Sizin hayatınız da ne gibi başarılar olmasını istiyorsunuz mesela şunu yaparsam kendimi çok mutlu hissederim dediğiniz bir şey var mı
Açıkçası bende öyle düşünüyordum fakat ilk çalıştığım iş bana çok şey kattı önceden iş arayandım şimdi çalıştırmak için firmalar beni arıyor 😊 Bilgim birikimim ve babamın bana kattığı meslek tecrübesi buna sebep olan
Üzülmeni anlarım negatif düşünceler ile boğuşmani da anlarım velakin unutma her şey geçici. Ve daha hayatın başındasın insanız nihayetinde hayatımız da zorlukta kolaylıkta bizim için. Burada önemli olan senin sergilediğin tavır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır maalesef değişmedi
İssizlik son buldu. En büyük derdimdi) ikincisi yalnızlık devam ediyor 🤣
Issizliginin son bulması da bir değişimdir bence güzel bir gelişme
Ya tabiki sen. ne diyosun. Tüm stresim. bitti kuş gibi hafifledim
Ne güzel şükür sebebi Rabbim bana da nasip eder inşallah
Inşallah mücadeleye devam et olur mu:)
Inşallah devam edebilme gücünü Rabbim verir 🤲🏻
Ne iş yapıyorsun
Ast.
Verir verir kandil bide bugün dua et. Ben de ederim
Ast nedir
Astsubay
Allah çabalayana karşılığını mutlaka verir Benim çabalamaya gücüm yok gücü verecek olan yine o
Inan aynı dönemden geçtim. Çok çaresiz kaldığım anlar oldu. Pes ettiğim anlar. Kaç kez yenildim. Ve son denememde oldu şükür. Sen de devam et denemeye. Sıkıntını paylaşmak istediğin her zaman da yazabilirsin
Sagol🤲🏻
Sen de sağol
Yalnızlığın hangi yönde aile mi başka mi
Baska. Arkadasım az zaten. Az olsun sorun değil karakterim öyle zaten de ne bileyim böyle gün içinde yaşadığım olumsuzlukları anlatacağım ve karşılıklı dertlesip paylaşacağım kimse yok. Sevgili olayları da olmadı hiç haliyle o kısımda biraz yalnızlık hissediyorum
Benim de arkadaşım yok eksikliğini hissediyorum eskiden bu kadar değildi yalnızlık arkadassizlik tercihimdi zorunluluk haline gelince kötü gelmeye başladı
Ya işte iş bulma stresi felan derken yalnız kaldım ama artık olur heralde az da olsa çevrem. Seni de çok iyi anlayabiliyorum emin ol aynı şeyleri yasa dim. Hangi şehirde yaşıyorsun?
Sanırım yasamiyorum
Öyle deme ama bugün napiuorduk dua ediyorduk :)
Inşallah tabiki orası ayri
Ben Ankara . Uzak da olsa bi dostun var artık bak😒😂
Sonunda gülüyorsun ya dalga amaçlı yazmıyorsun değil mi
Hayır tabiki. Espri yaptım uzagizdir belki diye o yüzden. Oglak burcu olarak gayet ciddi canlilarizz
Bende ciddi biriyim kova olarak
Ciddiyim yazdiklarimda. Sadece sen karamsarsın ya biraz yüzünü az da olsa güldürmek istedim
Teskkur ederim
Rica ederim
Demek ki yeterince çaba göstermemişsin
Olabilir
O halde daha fazla çaba göster
İnşallah
Nasip
Senin soruma cevabın ne peki
Cevabı yukarı da verdim
Son 3 ayda hayatınızda bir şeyler değişti diye sordum buna vermediniz
Şu şekilde vereyim.
6 ay önce şu an çalıştığım yere işbaşı yaptığım da lazer kesim teknisyeni olarak işbaşı yapmıştım son 3 ay içinde ise detaylı çizim öğrenip teknisyen olarak girdiğim yerde üretim şefi oldum
Ne mutlu size Inşallah hayatımızda hep hayırlı değişimler olur
Amin ve ecmain inşallah.
Sizin hayatınız da ne gibi başarılar olmasını istiyorsunuz mesela şunu yaparsam kendimi çok mutlu hissederim dediğiniz bir şey var mı
Kendimle ilgili çok şey var maddi manevi
Örnek olarak
Iş
Tek derdim sıkıntım bu değil ama yinede aklıma ilk bu geldi
Mesleğiniz var mı
İnsanız nihayetinde tabii ki bir derdimiz de olabilir binlerce derdimiz de olabilir
Var sayılır ama çalışmadığım işte tecrübem bilgim olmadığı içinde yok sayılıyor
Sahip olduğunuz mesleğin alanı nedir
Açıkçası bende öyle düşünüyordum fakat ilk çalıştığım iş bana çok şey kattı önceden iş arayandım şimdi çalıştırmak için firmalar beni arıyor 😊
Bilgim birikimim ve babamın bana kattığı meslek tecrübesi buna sebep olan
Sağlık diyebilirim
Sağlık demek sizi anlarım çünkü kız kardeşim de paramedik mezunu 15 aydır iş arıyor bulamadı 3 harfli marketler de çalışmak zorunda kaldı
Sevindim adına bana da nasip olur inşallah
Allah hayırlısını versin insan boule zamanlarda hiç nasip olmuycak diye düşünüyor Allahtan umut kesilmez yinede
Amin ve ecmain inşallah senin de gönlüne göre versin verir rabbim
Üzülmeni anlarım negatif düşünceler ile boğuşmani da anlarım velakin unutma her şey geçici. Ve daha hayatın başındasın insanız nihayetinde hayatımız da zorlukta kolaylıkta bizim için.
Burada önemli olan senin sergilediğin tavır.
Amin Allah razı olsn
Sizden de
hayir
hayatım altüst oldu
istersen anlatırım