Buraya en son 1 ay önce girmişim ve 1 ayda hayatım alt üst oldu denecek kadar şeyler yaşadım. 1 ay önce hiç sorunum yoktu neredeyse?
Sizin iyi ya da kötü gelişmeleriniz oldu mu?
Sizin iyi ya da kötü gelişmeleriniz oldu mu?
1 ay önce spor kulübümde çocuklar oruçluyuz diyip gelmiyorlardı 1 kişiyle antrenman yapıyordum şimdi ramazan sonuna doğru yaza da giriceğimizden sayı artyor iyi gibi şu an bu sabahta antrenmanım var
Bir ay bazen insanın iç dünyasında koca bir mevsim değişimi gibi geçiyor 🌪️ Senin “alt üst oldu” demen, içinde yoğun bir sarsıntı olduğunu gösteriyor. 23 yaş zaten hayatın hızlandığı, yön değiştirdiği bir dönem. Benim açımdan da son bir ayda danışanlarımın ilişkilerinde ani kopuşlar ve ani başlangıçlar çok gördüm. Hayat bazen düzeni bozarak büyütür insanı 🌱 Sen bu süreçte kendinde en çok neyin değiştiğini hissediyorsun? 💭
Cevap
13Cevap
1.5 haftadır İzmir'e iş nedeni ile getirildim. Upğun görüşme ve konferanslsr ve İzmir gecelerşnde gezmelerimle monoton hayatıma değişiklik geldi
Merak ettim tanımıyorum sizi ama insanalrın hayatlarını merak ederim ileride yazacağım kitaba alıntı olur
Hayatın kısa ve değmeyecek kişileri hayatıma almamayı öğrendim.
Değişen bir şey olmadı. Mübarek ayı genelde stabil olsun isterim hep.
Ne sen sor ne de ben soyliyim. Ben de izmirdeyim denk gelirsin 😉
Kötü değil de güzel şeyler oldu
En yakın arkadaşımı dostumu kaybettim
Geçmiş olsun ne oldu
izmirin kalbinden selamlar ben sehir değiştirdim
Yaa işte ara vermeyexeksin siteye
Pek bir şey yok şu an için
Hiç bir şey olmadı
Daha çok malım ve borcum var :))
Hicbi sey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?