Ülkenin bayrağı, adı değişse; "Yaşasın gelişiyoruz!" diyecekler var maalesef... Yani galiba Türkler tarih boyunca baştakilere şuursuzca bağlı olduklarından bu kadar savaşlarda öne çıktılar galiba ama devir değişti o işler kılıç kalkan olmuyor.
Din kisvesi altında yapılmadık ihanet kalmadı ve bunlara sebep olanlar utanmadan yerli ve miliyim diye geçiniyor. Hala dinle uyutuluyor ve farkında değiller. Bizim en büyük düşmanımız bu ülke üzerinde kirli emelleri olanlar değil içimizdeki cehalettir. Bu cehalet son bulmadığı sürece büyük bir felakete doğru gidiyoruz.
Doğru ve şöyle bi durum var ki; bazı insanlar gökten tanrı inse benim inancıma aykırı deyip onu şeytan ilan ederler... Maalesef Türk milleti zekidir genellemesi bayağı yanlış oluyor ve gazlama gibi geliyor :) Türk milleti kurt gibidir, başına alfa arar... :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaşama isteğim yok hiç
son dönemde yaşanan her şey o kadar zoruma gidiyor ki. ülke göz göre göre elimizden gidiyor ve biz bir şey yapamıyoruz
Ülkenin bayrağı, adı değişse; "Yaşasın gelişiyoruz!" diyecekler var maalesef...
Yani galiba Türkler tarih boyunca baştakilere şuursuzca bağlı olduklarından bu kadar savaşlarda öne çıktılar galiba ama devir değişti o işler kılıç kalkan olmuyor.
Din kisvesi altında yapılmadık ihanet kalmadı ve bunlara sebep olanlar utanmadan yerli ve miliyim diye geçiniyor. Hala dinle uyutuluyor ve farkında değiller. Bizim en büyük düşmanımız bu ülke üzerinde kirli emelleri olanlar değil içimizdeki cehalettir. Bu cehalet son bulmadığı sürece büyük bir felakete doğru gidiyoruz.
Doğru ve şöyle bi durum var ki; bazı insanlar gökten tanrı inse benim inancıma aykırı deyip onu şeytan ilan ederler...
Maalesef Türk milleti zekidir genellemesi bayağı yanlış oluyor ve gazlama gibi geliyor :)
Türk milleti kurt gibidir, başına alfa arar... :)
Istek yok ama mücadele şart
Boş yere ölmek için yaşamadım bunca yıl.
Hayat herşeye rağmen güzeldir
Yani mantıken öyle gibi. :)
😊😉
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!