İntihar düşüncesini kafamdan nasıl silebilirim?

Artık cidden canımı sıkmaya başladı.

2 yıllık kurdeşen ve uyuz çektim, aylarca aralıksız kaşındım, vücudum da yara olmayan hiçbir yer kalmadı, acıdan nefret eden biriyim ama aralıksız acı çektim, en ağır döneminde insanların f*ckbuddy olarak kâle almayacakları bir kızla ciddi ilişki yaptım ve kötüleştiğim de engel yedim (sonrasında 5 yaş çocuk bahaneleri ile yazdı fakat oralı olmadım demiştim 1 kere biterse geri gelme diye.), çok güzel saçlarım var iken acının getirdiği sinir ve stres ile her elimi saçıma attığım da yarım kilo saç geldi saçlarımı kestim, kaşıntı ayaklarım dahil heryerime vurduğu için dışarı çıkamadım evde dura dura vücudum içine göçtü ve zorla asosyal oldum.

Çok eskiden sinirimi kontrol etmeyi öğrendim fakat hastalık sinir getirdiği için birisi en ufak şey söylediğinde inanılmaz sinirleniyorum ama sonrasında düzeltiyorum yinede mentalim düşük oluyor, ne ailemden ne başkasından herhangi bir sevgi görmediğim için, çocukluğumdan gelen psikolojik travmalar derken herhangi bir psikolojim kalmadı, evin içinde kendi kendime racon kesiyorum gülüyorum sinirleniyorum kendimle kavga ediyorum.

Ve 1 yıldır her yatağa girdiğimde aklımda sadece intihar etmek var, kendi kendime planlar kuruyorum kafamda intihar mektubu hazırlıyorum.

Dinimden uzaklaştığım için günah olması 2 gram umurumda değil (sebebi en yakın arkadaşımın kızları esk*rt olarak kullanması, alkol içmesi, her türlü itliği yapıp başına hiçbir şey gelmemesi, benim 21 yıllık hayatımda tek kadının elini tutmamışken bu yaşadıklarım, gelip de bana şükret diyorlar neyine şükredeyim lan bunun?) Sadece annem için kendimi tutuyorum ama o da para vermediğim zaman yüzüme bile bakmıyor yemek istediğimde surat ifadesi değişiyor, kendimi inanılmaz vasıfsız birisi olarak görüyorum 21 yaşına gelmiş evden çıkmıyor internetten ayda 5 10k kazanırsa kazanıyor, hiçbir ortamı yok, 1 tane arkadaşı var, inanılmaz moralimi bozuyor bu durum, sabrediyorum ama adımı taşıdığım peygamber sabrına sahip değilim, ve sona yaklaştım
İntihar düşüncesini kafamdan nasıl silebilirim?