Arkadaşlarım kardeşlerim artık kim üzerine alınırsa, kafam çok dağınık nasıl yazsam onu da bilmiyorum ama net bir şekilde kullanıldım bu acı bir gerçek.
Bir yıllık evliyim ve eltilerimle çok sıkıntı yaşıyorum, bunun özellikle bir tanesiyle iyi anlaşıyordum ve bunun hırsız büyücü yalancı olduğunu anlattı bana kayınvalidem, beni uyarıyordu onun yanında eşinle kavga etme o mutlu oluyor diye ve eşimle bir gün kavga ettik. O eltimin hiçbir şekilde haberi yoktu ama gidip kayınvalidem ona kavgamızı anlatmış bende kayınvalidem de bir iki yüzlülük sezdim. Bunu eltimden duyunca delirdim, hem diyor ki o seviniyor onun yanında eşinle kavga etme hemde o kadının haberi yokken gidip ona anlatıyor. Her neyse başka bir zaman da şey demişti, senin hakkında bunları bunları söylüyor diyordu eltim için bir sürü bir şey zaten bu yüzden eltimden uzaklaşmıştım en son bu kavga Muhabbetinden patladı olay.. Bende gittim kayınvalidem o eltimin hakkında ne konuşuyorsa eltime anlattım. Duyunca delirdi çok ağladı hepsini inkar etti kayınvalidem e bir sürü beddualar etti. Yeminler etti hırsız olmadığına kayınvalidemin söylediği herşeyi onun üstüne attı ben değil hepsini o söyledi dedi bende eltime inandım masum olduğuna biz bir kaç ay sürekli konuştuk ettik aradan baya zaman geçti bşr baktım ki eltimle konuştuğumuz konuşmalarımız görümcemin kulağına gitmiş. Geldi bana söyledi, sonra ben bunu aradım inkar etti ben kimseye bişey anlatmadım falan diye ama meğerse bizim telefon konuşmalırımı ses kaydı almış eltim. Beni kışkırtıp küfür etmemiş sağlıyordu falan bunları kaydetmiş daha sonra görünce m'den o sesleri eşime atmasını istemiş kendi konuştuğu yerleri kesmesini sadece benim sesimi herkese yaymasını benim başımı yakmasını istemiş görümcemden ama görümcem istediğini yapmadı, aradan baya zaman geçti bunun arası büyük eltimle çok bozuktu resmen düşmanlardı şimdi ikisi bir olmuş bana düşmanlık ediyorlar üstelik onlara iyilikten başka bişey yapmadığım halde.. Şİmdi aralarından su sızmıyor. Masum olduğuna inandığım eltim ise beni herkese kötülüyor. Bana her şeyi anlattı beni kışkırttı doldurdu diye ve bunlardan haberim yok sanıyor ama hepsini öğrendim. Aynı zaman da da hala yüzüme gülüyor saman altından su yürütüyor muş meğer, herkesle aramı bozdu. Sürekli benden bişeyler yapmamı istiyordu şunu yapmazsan vebalim senin boynuna dıyordu bunu yapmazsan yine aynı sana vebal arttırıyorum diyordu beni sürekli laf getirip götürmekle meşgul etti adımı da ispiyoncuya dedikoducuya çıkarmış ağzım da laf durmuyormuş oysa yaptığım herşeyi kendisi yaptırdı bana. Senin aklın yok muydu diyeceksiniz, ben sırf onun masum olduğuna mağdur olduğuna inandığım için yanında oldum her anlamda destek oldum ama o beni kötü gelin durumuna düşürdü. O kadar karışık muhabbetler var ki artık kelimeler yetmiyor napıcam hiç bilmiyorum görüşlerinizi yazın lütfen 😔😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam💚
Öfkenizi kontrol altında tutmak önemlidir. Sinirlenmek veya agresif davranmak, durumu daha karmaşık hale getirebilir ve size zarar verebilir. Sakin kalmaya çalışın ve duygularınızı ifade etmek için uygun bir zaman ve yer seçin.. İyi niyetinizi kullanan kişinin neden böyle davrandığını anlamaya çalışın. Belki de yanlış anlaşılma, iletişim eksikliği veya başka bir sebep vardır. Empati yaparak, karşı tarafın perspektifini anlamaya çalışın. Kendinizi korumak ve haklarınızı savunmak için gerekli adımları atın. Bunu yaparken, sakin ve açık bir iletişim tarzını benimsemeye çalışın.
Durumu başkalarıyla paylaşarak farklı bir bakış açısı elde edebilirsiniz. Güvendiğiniz bir aile üyesi, arkadaş veya danışmanla konuşarak durumu değerlendirebilir ve size rehberlik edebilecek tavsiyeler alabilirsiniz. Eğer bir ilişki veya durum size zarar veriyorsa, uzaklaşmayı düşünün. Kendinizi önemseyin ve sağlığınızı, mutluluğunuzu ve refahınızı öncelikli tutun. İyi niyetinizi kullanan bir kişi sizi değersiz hissettirebilir. Ancak, kendinizi hatırlayın ve kendi değerinizi unutmayın. Siz hak ettikçe saygı, sevgi ve değer görmeyi hak ediyorsunuz. Sonuç olarak, iyi niyetinizi kullanan bir kişiye tepki vermek karmaşık bir süreç olabilir. Öfkenizi kontrol altında tutun, durumu anlamaya çalışın, sınırlarınızı belirleyin, yardım alın ve kendinizi koruyun. Kendi değerinizi hatırlamayı unutmayın ve kendinize saygı gösterin.
Öncelikle sana bu ahlaksizliklari yapan tüm insanları hayatından sil at hepsiyle görüşmeni kes kötü yalancı insanların yanında olmaması sana en büyük hediye kim ne demiş sana ne yapmış boş ver gitsin yeni bir sayfa aç kendine kimseyle muhatap olma ve kimse hakkında yorum dahi yapma yeni bir sayfa aç sadece kocanla iyi ol yeter merak etme sana yaptıklarını Allah onların yanına bırakmayacak illaki birgun biryerlerinden çıkaracak ve emin ol onların hepsi kendi kendine birbirine girecek sen uzak kaldıkça
Bayadır görüşmüyorum ama insan kendine yediremiyorum kendimi kullanılmış aptal biri olarak görüyorum. Em büyük hatam gerçekleri konuşmak iki yüzlülükleri ortaya çikarmakmış meğer, yapılan yanlışlara susarsak iyi ama doğruyu konuşunca suçlu oldum. Bir de üstüne iki eltim kedi köpek gibi düşmanken şimdi ikisinin bir olup benim kuyumu kazmaları aileme kadar herkese herşeyime eleştiri yapmaları hakaretler etmeleri falan içime dokunuyor cevabını veremiyorum onlara. Haberim yok sanıyorlar konuştukları şeylerden ama hepsini biliyorum ve sadece bekliyorum inşallah dediğin gibi olur Allah'ın izniyle beni bırakıp birbirlerine düşsünler inşallah çünkü ikiside birbirinden beter
Sil at
O kolay ama bana yaptığı şeyi kendime yediremiyorum napayım
Kusura bakma çok uzun okumadim