Ne yaparsan kendini yapmacık hissedersin?

Canımın istemediği ve bana yakışmayacağını düşündüğüm her şey..
Teşekkürler canım 🥂💋❤️
Eğer olduğumdan farklı gözükmeye çalışırsam. Ben buyum çünkü. Olduğum kişiysem ve insanlara farklı bir beni sunarsam saçma olur. Oldugum gibi davranırım. Yani ben buyum. Asla işte kendimi başka biri olarak göstermem. O zaman kednimi yapmacık hissederim.
Cevap
9Cevap
Ben kendimi yapmacık hissetmem çünkü içimden geldiği gibi olurum herkese.. yani açık sözlü ve dürüst doğal.. hatta bazen bunu aşırı samimiyet olarak algılayanlar var ama ben buyum yani neysem oyum kimseye iyi davranmak ya da yaranmak gibi hedefim yok bir kişiyi seviyorsam değer veririm.. ve iltifat edersem içimden gelmiştir.. ve sevmiyorsam da direk açık açık söylerim.. karşımda ki kişi de ister çıksın hayatımdan ister kalsın kendisi bilir..
Hissetmediğim herhangi bir duyguyu yansıttığım zaman kendimi yapmacık hissederim.
Her ortamda tamamen kendimiz olamayız. Nezaketen gülümsemek zorunda kaldığımız kalabalık aile ya da arkadaş gruplarında yapmacık hissedebilirim. Bir kere kardeşimle gülme krizimiz tutmuştu ama biz tüm ciddiyetimizi takınıp ortama giriş yapmıştık. Oradaki yapmacık ciddiyetimizi bir tek ikimiz biliyorduk 😂😂
Olmadığım bir karaktere bürünmek. Ortam gereği kendini o ortama kabullendirmek için yapılan sahte davranışlar. Neyse ki öyle bir yapım yok. Ne isem oyum ve öyle kabul etmeleri en doğrusu.
Ben doğal davranırım normalde. Ama yeni bir ortama girdiğimde, birileriyle arkadaşlık vs.. kurmaya çalışırken bazen kendimi yapmacık hissettiğim anlar oluyor :)
Orta da bir espri ya da gülecek bir durum yokken durup dururken gülümsüyorsam yapmacıktır. Hayat o kadar güzel değil...
Herkesin fikrine " çok haklısın- sen bilirsin ya-" dersem vardır orada bişey 😄
Menfaat için birini alttan almaya çalışırsam
Bazen bana ait olmayan tebessümler konduruyorum dudaklarıma.
Kendimi yapmacık hissedeceğim hiçbir hareketi yapmam, yapamam da zaten
Herkesle samimi olmaya çalışırsam yapmacık hissederim kendimi.
Hoşuma gitmeyen durumları nezaketle dile getirmezsem.
Sevmediğim insanı seviyormuş gibi davrandığımda yapmacık hissederim.
İçinden geldiği gibi davran sen ortama değil bırak ortam sana ayak uydursun
selam bir şey sorabilirmiyim
Birinin uzüntüsünü hissediyor gibi davranmak. Hissetsem bile söylemem
Sevmediğime sevmiş taklidi yaparsam.
kadınların sözde aşık oldugu erkek profiline dönüşürsem yapmacık olurum
Kendimi olmadigim biri gibi olmaya zorlarsam.
Kötü olursam
Gülmek
En İyi Cevap