AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yaşın kaç neleri başardın ki amacın kalmadı yaz bizde öğrenelim bakalım sen neymişsin böyle tüm hedefleri vurup bitirmişsin...
Yaptığın hiç bir şeyin sonunda elde edeceğin bir şey yok çünkü. Bende aynıyım ama mücadele ediyoruz mecburen
😐 istersen 20 dk vakit ayırısan konuşabiliriz yardımcı olmaya çalışırım sonra arkadaşlıktan çıkartırsın ( bende çıkarım )( amaç yardım etmek )
Başkaları yüzündendir
Allaha kuluk etmeye geldik unutma
Çok haklısın varlık amacımız bu çoğu insan unutuyor ancak bu şekilde açıklama yapmak ingilizce bilmeyen birine türkçe konuşmak gibi
Veya anlamını bilmediği bir ata söz söylemek gibi
Dediğin varlığın hayatın herşeyin anahtarı gibi bir cevap lakin anlayana ki konu bu anlamak
Orasi öyle ama herseyin bi amaçi var bu dünyaya geldiysek bi amaç vardir insanlar sadece dünyalik seylere aldaniyorlr
Ahir zaman
Düşünsene melekler bile bu dünyanın şehvetine dayanamamış
Biz bide ahir zamandayız 😋
Ne demek istedin melekler bu dünyanin sehvetine dayanmamiz derken
Hayır onu demiyorum bi ayet vardıya dur unuttum
Kötü bişey demek istemedim
Bekle buluyum yanlış söylemiyim
Kur'an'da ismi geçen iki melek: Harut ile Marut'un
Sihir büyü ve hikmet mucize arasındaki farkları öğretmek için gönderilmişler
Hikayeyi biliyorsun demi😅
Hayir bilmiyorum bakacam simdi interneten
Hayir bilmiyorum bakacam simdi
Kısa özet şeklinde söyleyim yanlışım varsa düzeltirsin hem
tamam
NOT : Uzun süre önce okumuştum buyüzden eksik veya yanlış hayırlaya bilirim bu yorumu okuyan kişi öğrenmek istiyorsa detaylıca googleden araştıra bilir
Allah ile melekler arasında şöyle bir allahım bu insanlar bunlara nasıl kanıyor ( günaha düşüyor tarzı bir soru idi ) biz olsak bu günahlara düşmeyiz diye söylüyorlar allahta aralarından 2 meleği seçlerini istiyor meleklerin en bilgilisi en iyi ibadet edenleri geliyor 2 melek sonra işte Allah onlara büyü ile mucizenin farkının anlatışmasını istiyor bunlar dünyaya iniyor insna kılığında gel zaman git zaman anlatıyorlar ondan sonra bu iki melek bir kıza aşık oluyor ( bikaç olay oluyprdu unuttum ) işte melekler allah katına çıkmak için bir duaları var kızada bunu söylüyorlar etkilemek için kız okuyor kız kayboluyor sonra işte bu melklerde cezalandırıyor dünyada kalacaklar kımet kopan kadar
Bu mağaraya gelenler bulanlarda büyü öğreniyorlar bu meklerden
Umarım hatalı değildir 🥺
Anladim saol
Baktın mı
aga arap dinine aldanmayın. biraz araştırıp sorular sorun eninde sonunda saçmalığı göreceksiniz zaten. veya nurcular gibi kısır döngüde kalıp "sanat varsa sanatkar vardır" gibi safsatalarda hapsolacaksınız
Bu verdiğin örnek oladar sığı ki temel düzeye anlatılır kısır döndü dediğin şeyler bugün bile gerçekler olarak çıkıyor insan anatomisi coğrafya geleceğe yönelik bilgi varlık felsefesi uzay bilimi ilimi tonlarca şey var en basit örnek geçtiğimiz 10 yıl önce insan vücudunda 340 ek klem var dediler hadiste 360 ekşem var diyor insanlar gene dediler yalan din diye yakın tarihte açıklama oldu 360 eklem varmış... bu tek örnek değil yüzelercesini buldum araştırdım tek kanıra inanacak kadar aptal değilim senin kanıtın ne peki?
@Nemix kanka zaten 28158235823523 tane "mucize" bulacaksın. yapman gereken şey ateistlerin de cevaplarına bakmak. ve objektif bir şekilde tarafların cevaplarını ve iddialarını tartmak. hristiyanlara sorsan onların da 29582358235 tane "mucizesi" olur. mesela basit bir arama yapınca şu kaynağa ulaştım: archive.wikiislam.net/wiki/360_Joints_Miracle
"We know that ancient China believed in 360 joints: " kısmına bakıp daha da derinlemesine araştırabilirsin.
ben lisedeyken ateşli bir araştırmacıydım ve aylarca gecelerden sabahlara kadar münazaralar yapardım. ama o ateşimi kaybettim ve dini araştırmıyorum vaktimi başka şeylere ayırıyorum. haliyle ben senle tartışmayacağım. sadece yol gösteriyorum sana dilersen araştırman için. bi de mümkünse bilgili inanmayanlarla münazalar yap. çünkü islamcıların argümanlarındaki safsataları fark etmek çok güç. küçüklükten itibaren aşılamalar yapılıp sorgulama yeteneğinin geliştirilmediği için. kolay gelsin
Öncelikle uslubun için teşekkür ederim dediğin kaynaklara bakacam
Lakin kuru kuru sorgu olmaz bişrey bilmelisin ki sorgu olsum ( bu yazı senin için değil yorumu okuyam olursa diye)
ne amacınız vardı?
Kendine değer vermiyorsundur
Neden
Hedef belirlemiyosun
Herşeyi yaptınmi