Hayattan neden bir amacım yok?

Çok ağır bir sosyofobi psikolojik hastayım zamanında liseyi okumadım 16 yaşındayken bıraktım , eve kapandım , ve sosyalleşmek arkadaşla gece gezmeleri sevgili gezme tozma sosyallik hepsine yabancı kaldım yapmakda zorlandım ve hiç yapmadım neden yaşıyorum bende bilmiyorum hayatta bir amacım yok hiç evlenmicem bile , istediğim gibi gezemiyorum eğlenemiyorum odama hapisim bilgisayar oynuyorum çok yemek yiyorum midem obez çöplük gibi oldu çok kilo aldım boyum kısa kaldı vücüduma hiç özen göstermedim sosyalleşmemek korkularımla baş başa kalmamak kendime kimseyi beğendirmemek için herşeyi yaptım resmen ama mutsuzum gerçekden bir sonu yok yaptıklarımın bi insan yıllarca sabahdan gecenin sabahına kadar bilgisayar oynar milleti izler yemek yer mi hayatının amacı bu mu olur.. dış dünyaya hiç mi açılamayacağım anlamıyorum dışardaki insanlar hayatını yaşarken bana hep izlemek mi kalıyor deli gibi kıskandığım bir kuzenim var hayat ona güzel , bir işe girerek para kazanarak bari özgüvenim gelsin para biriktireyim kendime bakayım seveyim dedim daha asgari ücretli işe bile alınmadım , dünyada resmen ezik tutsak mahkum gibiyim tek değişiklik ölüm olur bu gidişle çok kötüyüm ya kendimi sıkıntıdan patlatmak öldürmek istiyorum
Hayattan neden bir amacım yok?