Hani bir his vardır midenizde kramplara yol açar, huzursuz hissedersiniz. Bilirsiniz ki sizi boğan o his doğrudur sadece zamanını bekler ortaya çıkmak için…

Hani bir his vardır midenizde kramplara yol açar, huzursuz hissedersiniz. Bilirsiniz ki sizi boğan o his doğrudur sadece zamanını bekler ortaya çıkmak için…
Benim sezgilerim olmasa millet orada olmasaydı zaten benim ne işim var o zaman dimi? benim kuzenim beni çok arzuluyor maalesef ki diyelim millet yok o odaya bin kere girmişti giremedi çünkü millet var ve orada beni tacizler etmişti rahmetli kuzenimle oynarken kapı kapalıydı birden açıldı biri mi açtı rüzgar mı açtı bilmiyorum korktu ve bıraktı sonra orada uyuyordum lambayı açtı uyandım girdi içeri yanında birileri vardı sezgilerim çok kuvvetlidir yüz hafızam iyidir eski anıları hatırlayabiliyorum eski anı canlandırabiliyorum rüyalarım çıkar dediklerim çıkar beni Allah korumasa ben bu çocukla evlenecektim maalesef dikkatli olmam şart iki rüya gördüm sonra eskileri tam hatırladım bunlar hep işaret Allah hiçbir şeyi boşuna başıma getirmemiş daha iyi anladım bu sene yine kurtuldum sezgilerimle yaşadıklarımla Allah kurtardı
Hislerim kuvvetli değildir.
Genelde gözlemler sonrası tahminlerimin doğru çıkmasıyla sonuç bulur. Öngörü belki. Ama durum kadınlarda daha içgüdüsel.
Cevap
10Cevap
2017de güçlü olduğunu düşünüyor ve biliyordum, 18 ve sonrasında bende güçlü bir şey pek kalmadı
Genel olarak çok güçlüdür. Aklımdan geçen şeyler her zaman yaşanır.
Aklıma gelen şeylerin saatler sürmeden karşımda belirmesi defaatle olmuştur.
Aklıma gelen şeylerin çoğu başıma gelir, kolay kolay kafamda kurmam...
Kesinlikle bu bende var. Çıkıyor ve sonradan hak veriyorlar ilk dediğimde hak verin yahu
Çok güçlüdür hatta kadınların hislerinden daha kuvvetlidir. Bazı şeyleri de önceden rüyamda görürüm.
6. hissim oldukça kuvvetli maalesef
Boş şeylerde çok güçlü hayati şeylerde yok gibi
Çok güçlü iyi bişey değil çoğu zaman
6. hissime güvenirim
Bbaya
Orta halli
Saglam
Yok öyle bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?