- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılO kuvvetlilik durumu zihninin boş ve rahat olduğu bir anda oluyor ama genelde evet kuvvetlidir benimki. Hiç düşünmediğin biri rüyana girip duruyorsa onunla alakalı bir şey olabilir ya da o seni düşünüyordur ama dikkat et bu bazen büyü ile de ilgili oluyor veya ondan gelecek olan iyi ya da kötü bir şeyle de ilgili olabilir rüyanı inceleyerek bunu anlayabilirsin. Önceden başıma geldiği için biliyorum sevdiğim birisi tarafından denenmişti ve hoş olmayan rüyalar görürdüm. Ama onunki büyü değildi telepatik olarak hissi kuvvetliydi ne düşünsem içimden hemen anlardı ve yüzüme söylerdi. Bir de rüyamda asla tanıdık insanları görmem eğer görüyorsam onlarla ilgili mutlaka bir şey oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Gözlemlersin artık
En İyi Cevaplar
+1 yılYaa benim kuvvetlimi bilmiyorum ama telepati diye bir şey var alakasız biri aklıma geliyor mesela ne alaka diyorum muhtemelen o kişi beni düşündüğü için oluyor bu Bi nevi zihinsel saldırı
01 Yorumla
+1 yılZiyadesiyle kuvvetlidir yakın zamanda ya sana yazacak ya da karşılaşacaksınız illa bişey olacak önceden rüyada gördüğne göre bu bi işaret olabilir.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayır olsun diyelim o zaman madem öyle.
- +1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 210b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet benim çok kuvvetli
00 Yorumla
+1 yıl7. nci hislerim daha kuvvetli benim tek sayı olsun.😅
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen eski sevgilimin fotosuna bakıp osbir çekerim birkaç gün sonra hemen bir yanaşma belirtisi görürüm nette, hissediyor maalesef ama ben onu istemiyorum sadece yokluktan zevkine yapıyorum, puhahahah :D
00 Yorumla
+1 yılşu an Batuhan elendi diyorum göreceğiz dhdhd
02 Yorumla- +1 yıl
shshdh
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle ya senin hakkında konuşuyor ya da sana işi düşmüş nasıl arayı yaparım diye düşünüyor?
073 Yorumla- +1 yıl
orasını bilemem ama bu ikisinden birisi oluyor rüya dışından gün içinde de aklına geliyor mu?
- +1 yıl
o zamn kendini hazırla mesaj arama ya da haber gelecek sana?
- +1 yıl
umarın hakkında hayırlısı olur ve beklediğin kişi olur içini rahat rahat dökersin?
- +1 yıl
sadaka falan ver de her şey gönlünce olsun :D :D
gel sana fal bakalım bakalım durumun aslı nedir :D - +1 yıl
zaten ücretli oldugunu nerden çıkardın ki :D :D
sana teklif eden benim zaten :D - +1 yıl
:D :D :D :D
önce fincan resmi gelmesi gerekiyor ama genede sen bilirsin :D :D - +1 yıl
o zaman sana gece tarifesi uygulayalım :D :D
- +1 yıl
yarın akşamda yok dersen bu sefer sana turist tarifesi uygulamak zorunda kalacagım 500dolarcık :D :D
- +1 yıl
o olmaz tarifeler arasında o yok ama maksat ayagın alışşsın bi el falı ikram edeyim ablama :D :D :D daha yeni çıktı :D
- +1 yıl
beleş mezarda var yanında ister miyiz :D :D
- +1 yıl
o zaman sade bir el falı ikram ediyorum ablama :D :D :D
- +1 yıl
:D :D :D o olmuyor işte be :D :D ama şunu söylesem yeter bence çok fazla ihinet veya kandırılma yaşamışsın sen?
- +1 yıl
ben yaşamadım :D :D
- +1 yıl
sen kahve içmeye tenezzül etmezsin ama millet bu saatte kahve içip whatsappdan atıyor hala bana :D :D beleş bakmanın tek kötü yanı bu olsa gerek :D :D :D
- +1 yıl
getir var yemeksepeti var trendyol var :D :D :D bana bahane bulma türk kahvesi bul :D :D :D eski resimden fal mı olur allah aşkına ya hiç bir şey dogru çıkmaz ki :D :D
- +1 yıl
:D :D :D ben içersem ekstra olur :D :D
- +1 yıl
:D :D peki tamam söyle bakalım ne vereyim ablama ne istersin :D
- +1 yıl
bu san ayapılmış bir iyilik ama bana karşı yapılmış bir sabotaj kötülük ama genede sen bilirsin :D :D
- +1 yıl
o zaman gel seninle bir anlaşma yapalım mı :D lozan anlaşmasının gizli maddeleri misali :D :D
- +1 yıl
ben sana iyilik yapacam sende bana ellerinle yemek yapar mısın :D :D
eger yapamam dersende ısmarlasan da olur :D :D - +1 yıl
malzemeler benden o zaman işçilik senden :D :D bende care tükenmez merak etme :D :D
- +1 yıl
iyi be iyi tamam küsme tamam istemiyorum ama sana da fal bakmadan göndermem yani :D
ne zaman istersen o zaman bakayım olur mu :D :D - +1 yıl
neden öyle dediniz hanımefendi incindim şimdi :D :D :D
- +1 yıl
bende falınıza bakacagım bilmediğniz ya da beklediğiniz bişey varsa onu benden duyun mutlu olun diye heves etmiştim :D :( ?
- +1 yıl
ay buğün neler oldu neler :(
- +1 yıl
galiba birisinin yuvasını yıktım :( ama beni çok zorladı?
- +1 yıl
yok be yanlış anlaşılma oldu :(
- +1 yıl
birisine bakıyordum sonra arkadaşı geldi bana da bakarmısın dedi onada bakarken gördüklerimi ona göstermek için fincanın içini gösteriyordum kafasını ağızıma vurdu dudagım patladı yardımcı olurken eskş eşinin arkadaşı görmüş ortalık karıştı neden olsa erkekliğin %99 kaçmaktır bende kaçtım :D :(
- +1 yıl
hep senin yüzünden nazarın deydi bana 🥺😭😊
- +1 yıl
dudagim patladığı için ve geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim sağol iyiyim şükür 👍👍🙏
- +1 yıl
bakıp yazacam
- +1 yıl
bu sıralar sinirli stresli öfkeli günler yaşıyorsun ve yakinnzaman da beyazlıklar mutluluklar gelecek sana ama şu an üzerinde 2 tane göz veya nazar var bunyuzden motivasyon veya hayat olarak yaşam olarak bi düşüş yaşamışsın işten ayrılmış olabilirsin almak istediğin birseyi alamadın veya haksızlık adaletsizliğe uğramışda olabilirsin bunların hepsi nazar ve gözden olmuş çevrendeki kişilere hereyi anlatma ve gizli kapalı kutuyu oynama bunsefer merak edip araştırma yaparak öğreniyor seni
burada bir kavuşma var ama daha zamanı var günü gelince kavusma günü çok güzel kutlu huzurlu olacaksın ama bu mutluluğun çok sürmeyecek çünkü planların ve istekleri tam istediğin gibi olmayacak cunku sen sürekli derdini sıkıntını sorun ve problemlerini içine atıyorsun yüzün gülüyor qma içinde fırtına kopuyor
maddi ve manevi olarak sıkıntıların var qma bunun yanı sıra koşa zaman içinde sana kötü bir haber gelecek ama bu kötü haberin seni üzmesine izin verme çünkü bu haber sana gelmeden önce hayat ve varlık olarak kayıpların olacak bunlara da dikkat etmen gerek eşyalarını kayıp edebilirsin almak istediğin bi ürünü alamayabilirsin bu şekilde kayıpların olacak
çok hırslı ve inatçı bir yapın var ve bu yüzden istediğini elde etmek için güzel ve kesin mücadele ediyorsun - +1 yıl
fincan altlığı yok olsa daha fazla çıkardı ama bu seferlik bu kadar çıktı iyi ya da kötü bisey diyemem neyse onu söyledim
- +1 yıl
sana göre yoktur fincan altlığı dış dünyayı ve hayal dünyanı gösterir
- +1 yıl
başka sefere istersen o zaman atarsın olursa mu
- +1 yıl
rica ederim ne demek umarım hersey gönlünce ve duygularınla olur
+1 yılHislerim bile beni yanıltıyor bu aralar.. bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAşırı derecede kuvvetli daha dün gonderilerine bakiyordum acaba numaramı sildi mi, beni takipten çıkaracak mı diye tam yeniledim takipten çıkardı 😄
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet ya gerçekten 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuvvetli herhalde ne zaman aha aldatılıyorum dersem iki güne kokusu çıkıyor
00 YorumlaKalb gözüm bile açık değil ki 6. hissim olsun
02 Yorumla
+1 yılBir su grubu olarak bizden iyisi yok
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
+1 yılaklına glmiştir gün içerisinde
01 Yorumla Çok kuvvetli, delirecek kadar
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Fazla kuvetli inanırım tabiki.
05 Yorumla
+1 yılSezgilerim kuvvetlidir
06 Yorumla- +1 yıl
inanirim
- +1 yıl
o da seni dusunuyordur o yuzden oluyordur ben cok sık yasarim bu durumlari..
- +1 yıl
mutlaka ya arar ya da karsilasiriz belki de basinda bi olaylar var sen hissediyorsundur
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılyok maalesef lkmdgl :D
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 27b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla dua da ediyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Telepati vardır ki bunu çok uygularım
00 Yorumla
+1 yılevet genelde tutuyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef kuvvetli ya olmasa ne olurdu sanki...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHissettiğim her şey gerçek çıkar.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, kuvvetlidir.
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılCokkk kuvvetlidir
02 Yorumla- +1 yıl
Karsilikli icten bi his varsa ewet
Evet aşırı derece
04 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılKuvvetlidir
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYani eh idare eder
00 Yorumla Evet öyledir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKuvvetli sayilir
02 Yorumla- +1 yıl
Inanmiyorum
biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCokkk
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYokk
Kişilik & Karakter konusunda 41,7b cevap paylaştı. Evet çok kuvvetlidir
00 Yorumla
+1 yılMukemmeldir
03 Yorumla- +1 yıl