Kekemelik nasıl yenilir?

İyi günler hepinize size içimi dökmek istiyorum ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum okursanız sevinirim ben 18 yaşındayım bende kekemelik var sonradan başladı 3-4 yıl oluyor kekemeyim dün dershanem başladı dershaneye gittim dershanede ki bütün öğretmenler hepsi değişmişti sabah ilk dersimiz matematikti yeni matematik hocası sınıftaki herkesten kendini tanıtmasını ve hangi liseden mezun olduğunu söylemesini istedi herkes söyledi sonra sıra bana geldi ben söyleyemedim konuşamadım ben tam söyleyecekken birden kilitlendim bir kaç saniye duraklama oldu söyleyemedim ben söyleyemeyince bütün sınıf dönüp bana baktı sonra bugün yani az önce annem beni yufkacıya gönderdi yufkacıya git eve 4 tane ev yumurtası al dedi neyse gittim yufkacıya tam içeri girdim oradaki çalışan adam bana hoş geldin ne istiyorsun dedi tam 4 tane yumurta istiyorum diyecektim yine kilitlendim konuşamadım bu sefer konuşmayınca elimle işaret ettim 4 diye adam anlamadı bana baktı sonra kendimi zorladım 4 tane ev yumurtası istiyorum dedim gerçekten çok zor bir şey. Kekemelik nasıl yenilir?

Kekemelik nasıl yenilir?