Ben kabul etmezdim.
Mahallemizde bıcır bıcır bir sürü küçük çocuk bu saatlerde hep oyun oynar ben de onları seyrederim. Düşündüm de yeniden çocuk olma şansına sahip olsak nasıl olurdu? Bunu ister miydiniz?

Ben kabul etmezdim.
Mahallemizde bıcır bıcır bir sürü küçük çocuk bu saatlerde hep oyun oynar ben de onları seyrederim. Düşündüm de yeniden çocuk olma şansına sahip olsak nasıl olurdu? Bunu ister miydiniz?

Ben açıkçası kabul etmezdim ama eğer yine aynı şeyleri yaşayacaksın istemez ama şimdi şöyle düşünüyorum yaşadığım şeyler beni bu yaşta o kadar olgunlaştırdı ki bu olgunlukla gerçekten aşırı mutluyum ve kendimi aşırı derecede iyi hissediyorum bir daha çocuk olmak istemez ben olgun ve büyük olmayı çok seviyorum
Ben çocuk olamadım çok sorunlu geçti hayatım ama dediğim gibi hiçbir şey boşuna olmadı 21 yaşındaydım öğrendim 30 yaşındaydım öğrendim 31 yaşındayım öğrendim Allah korumak için bunları yaşatmış bilemezdim ben yine çocuk olmak istemezdim
Cevap
10Cevap
Hayır etmem tabi ki de bir kez oldum ve bir daha olmak istemem onda da zaten mutsuzdum..
Çocukluğuma şimdiki aklımla dönmek isterdim.. Çocukluk çağından sonra tekrar fırlatsınlar bu yaşıma..
Yeniden çocuk olayım ama annem olsun bu sefer yanimda olmayacaksa kalsin
Uçarrr giderim ne diyosunnn tekrar çocuk olmak için ömrümden 20 yıl bile verebilirim
Bu yaşıma kadar olanları unutmayacaksam evet, diğer türlüsü aynı şeyleri yaşımamam istemem
Yemin ederim öyle bişey olsa elimde ne var ne yok verirdim
Tabii ki de ederdim. Çocukluğum travmalarla geçmiş olsa da en eğlendiğim yıllarımdı.
Çok özlüyorum çocukluğumu ama şu dönemde çocuk olmayı istemezdim. Teknoloji çağı bana ters 🤓
yok, çocukluğum çok zor ve çileli geçti tekrar katlanamam.
Bu dönemde olmak istemem. Benim dönemimdeyse olur.
Yok ya gerek yok. Doya doya yaşadım zaten.
Çocuk değil de gençlik yıllarımı isterdim
Evet evet evet
Hayır etmezdim gerek yok.
ederdim,
Hayır etmezdim.
hayır kabul etmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?