Kişilik & Karakter Engel listenizi temizler misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Yoksa bir kez engellediğinizin bir daha engeli kalkmaz mı? Ben güzel bir temizlik yaptım. 😎 Engel listenizi temizler misiniz? Cevapla Engel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır hayatta temizlemem 420 kişiyi engelledim öyle de kalsın.. çünkü gereksiz boş ve ergen kitleyi görmek istemem 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Engel attiklarima sonsuza kadar engel.. Çok nadir yaptığım bisey var kafam bozuksa akşam uyumadan önce bikacinin engelini kaldiriyorum. Eğer sabaha kadar fark edip iletisime geçerlerse ne ala... sabah tık yoksa yine engel atıyorum 😂 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Teşekkürler Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Keyfime kalmış belki af çıkarabilirim yakında ama görmezden gelmeye devam ederim. 1 0 Yorumla
RakıApexPredator Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Engellidir. Engel vurmadığım varsa da engeli muamelesi görür sıkıntı yok 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. O tarafa bakmıyorum hiç 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. hayır kaldırmam 1 0 Yorumla