1 yılEngellemişsin ki hak etmiş. Bence kaldırmamak lazım. Bazen fevri davranıp engellediğin varsa onu kaldırabilirsin ben öyle yapıyorum mesela. Ama bilerek ve isteyerek engellediğim kişilerin engelli hayatta kaldırmıyorum. Yattıkları yerde bir daha ölsünler.
17 Yorumla- 1 yıl
Evet, mecburen engellediğimiz ponçik insanlar vardı. Onların engelini kaldırdım 😌
- 1 yıl
Benim engeli mi de kaldıracak mısın 🤣🤣
- 1 yıl
Sen engelli misin :D
- 1 yıl
Evet farkında değilsin 😂
- 1 yıl
Lan ne alaka :D nerde engellisin
- 1 yıl
Demeyeceğim bir şey demeyeceğim 🙅
- 1 yıl
Peki knk sıra bende bana fikrinizi söyleyin xksjjd
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı.
1 yılİki taraflı bakılabilir hayat birine kin duyacak kadar uzun mu deyip engel kaldırılabilir ya da tam tersin bir kere geliyorum dünyaya bir kere yanlış yaptı yine yapar bırak engelli kalsın diyebilirim bu arada bu son soru cevabım kaza yapacam cevap verirken 40 km gelmişim
22 Yorumla- 1 yıl
😅 ben de ne zaman yorulacak diyordum
- 1 yıl
Ben yorulmam da kaza yapabilirim :) seninle bugün tanıştım sayfada gerçekten soruları ve başkalarına yanıtları güzel olan iki kisiden birisin diğeri de biricikminicik sizin soruları da verdiğiniz yanıtları da zevkle okuyorum ama sende daha fazla geyikli cevaplar var
1 yılEngel listemde kim var onu bile bilmiyorum. Kimseye kin gütmem ama görmezden geleceğim çok insan var 😄
110 Yorumla- 1 yıl
Evet, engeli kaldırıp görmezden gelsem 😕 ne hoş djdjs
- 1 yıl
Güzel bir adım olur asdh
- 1 yıl
Büyük bir adım hem de uuu 😅 üşeniyorum ya birkaç kişiyi azad ettim
- 1 yıl
O kadar mı kalabalık liste? 😄
- 1 yıl
110 civarı 😃🤦♀️
- 1 yıl
Vazgeçtim, af falan çıkarma. Kendi haline bırak sen o listeyi asdf
- 1 yıl
Sen de benim adıma üşendin dimi sjdjaj
- 1 yıl
Hem de nasıl ashsh
- 1 yıl
Teşekkür ederim güzellik 🌸
- 1 yıl
Rica ederim biricik 🌸🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılArada af çıkarmak lazım yeni bir yıl sonuçta ama benim iki senedir duruyorlar içeride 🤣
15 Yorumla- 1 yıl
Üşeniyorsun dimi djdjs
- 1 yıl
Sorun çıkabilir diye de korkuyorum 🤣
- 1 yıl
Çıkarsa çıksın, yine gaza geldim 😂
- 1 yıl
Çıksın artık haklısın 🤣
- 1 yıl
Neye çıksın dediğime baktım shdjs
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kutsal rituelin zamanı geldi demek engeli kaldırıp tekrar engelliycem shxhs
11 Yorumla- 1 yıl
Bunun bir ritüel olduğunu hissetmiştim
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBazen bakıyorum engel listeme. Sorularımda kadınların yorumlarına salça olduğu için engellediğim üyelerin engellerini kaldırıyorum. Ama bazıları da var ki o listeden asla ve asla adı silinmez.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u 1 yılben engelleri kaldırmam
16 Yorumla- 1 yıl
İnanmış gibi mi yapayım
- 1 yıl
İnanmış gibi yap can kimse fark etmesin engeli kaldırdığımı
- 1 yıl
Ok
- 1 yıl
bugün soğuk gibisin iyi misin can :)
- 1 yıl
Süperim 😌
- 1 yıl
sevindim 🥳
- Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılEskiden silerdim ama şimdi silmiyorum gadası
Çünkü çok kişi birikti
10 Yorumla Değil.
Engel listesinde af olmaz. Birini sabrının sonuna gelince engellersin, engelledikten sonra da bir daha oradan çıkarmazsın.
Keyfine göre, küçük sebeplerden engelliyorsan, bu durumu zaten mantıksız bulurum. Kulağa biraz kibirli geliyor...
11 Yorumla- 1 yıl
Yok keyfi de engelleyebiliyorum ben şahsen
1 yılYırtınsa da listeden çıkarmayacaklarım var. Kalsınlar bi şey olmaz :D
213 Yorumla- 1 yıl
Tamam onlar dursun da, öyle bir anlık öfkeyle falan engellediklerine nolacak 😌
- 1 yıl
Öfkelendirmeselerdi banane :D
- 1 yıl
Kindarsın 😒
- 1 yıl
Hepi topu 10 kişi falan var zaten ya o kadar da kindar sayılmam. Gerçi Moderasyon için sınırlı tutuyordum. Mod olmadan önce 850 küsür olmuştu. Tekrar başlar engel furyası haha
- 1 yıl
Moderatörlük için kullandın mı :D vay be
- 1 yıl
Evet. Affediciyim gördüğün gibi :D :D
- 1 yıl
Hayır, işgüzarsın, kurnaz ve kindar 😅
- 1 yıl
Napiiim tabiatım böyle haha
- 1 yıl
Senin modluk nerde
- 1 yıl
@MekanınSahibiHande İade ettim biraz önce :D
- 1 yıl
Niye ki
- 1 yıl
@MekanınSahibiHande Ne demişti sero haaa işlerimin yoğunluğundan şalsjdşlaj
- 1 yıl
Hiii djfjdjd
1 yılBen zaten kolay kolay engellemiyorum ki insanları. Ya bağnaz insanlardır bu yüzden engellemişimdir ya da gerçekten uğraşılmayacak kadar canımlardır. O yüzden kaldırmam ve bunun kindarlık değil kendi rahatımla alakalı olduğunu düşünüyorum 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Ben de engellemiyorum 🤪
- 1 yıl
Ben inandım şahsen 😂😂
- 1 yıl
Elimden kaçıyor sjdjsj
1 yılDurduk yere beni engelleyenlere hakkımı helal etmiyem.
https://youtube.com/shorts/xsebaCF7ANw?si=ZaDVExqyHhHAnK7313 Yorumla- 1 yıl
Soru o değildi ama olsun sjdjs
- 1 yıl
Af çıkarırım tamam ama kimse yokk
- 1 yıl
Ne bu rahatlık djdjs
1 yılO listeye giren birdaha çıkamaz çok zor engellerim sabrımı tasirmadiklari sürece
, ben kendim kaldırmam kaldır demedikleri sürece. Evet kinciyim :D
2 yıl küs olduğum arkadaşım vardı geldi kendisi barışalım dedi öyle barıştık15 Yorumla- 1 yıl
Tam beş kez engel listesine baktım :D aman bu b’k dursun, bu da dursun sjdjs diye diye..
- 1 yıl
Bence hiç bakma , dursunlar
- 1 yıl
Artık çok geç :D gözüm kapalı tıkladım kırmızı çarpıya shdja
- 1 yıl
Ne gerek vardı kdnfjddnfn
- 1 yıl
Aslında gerek yoktu, fevriliğim sağ olsun mdfms
Walla bugün ilk kişiyi engelledim. Normalde engellemiyordum kimseyi fakat bu nedir awq artık gelene gidene engel basacam, en kindar ben olaçam
ŞLKSDAFKŞLFDSFSFAS
12 Yorumla- 1 yıl
😅 en kindar sen ol
1 yılYa bu sitede cok ilginc insanlar var, ben A kisisini kastediyorum B oradan ustune aliniyor bana laf sokuyor falan 😀Lutfen beni sitedeki tum bos insanlar engellesin ya nour😅
14 Yorumla- 1 yıl
Sen engelle üff ya nolur nolur diye dolanma 😅
- 1 yıl
Ben ergen degilim 😀
- 1 yıl
O zaman ergen gibi davranma 😅 engelleyin benüü
- 1 yıl
Ahgvbj haklisin 😀
1 yıllistemin dikenleri onlar kaldırırken elime batarlar kaldıramam yani haketmişler ki oradalar 😃
17 Yorumla- 1 yıl
Dikenli telli
- 1 yıl
yılanlar tıss 😃
- 1 yıl
Yılanda bile asalet var ya shdja
- 1 yıl
yok anasını be 😂
- 1 yıl
Tabii asil hayvan :D önce zehirliyor sonra yutuyor shdjs
- 1 yıl
acı çektirmiyor sinsi 😂
- 1 yıl
Bunlar hep asaletinden 😁
İşim gücüm yok bi de onlarla mı uğraşacağım ahdjsh keyfim ve kahyası ne zaman isterse o zaman af gelebilirr😄
12 Yorumla- 1 yıl
Yazık değil mi onlara 😕
Alakası yok jkjkj ben orada kim olduğunu bile unuttum ki 😅 hatta hiç olmayan bir şeyin kindarlığı mı olur.
14 Yorumla- 1 yıl
Ben de unutmuştum, hatırlattılar 😏
- 1 yıl
Çok şeyim ben :D affedici mdkd
1 yılKindarlık olsa bile kırgınlıktan ötürüdür. Gözden çıkardıktan sonra engel listelerinden çıkılsa ne olur.. 😅🤷
15 Yorumla- 1 yıl
Uuu söze bak :D
- 1 yıl
Ama öyle 😅
- 1 yıl
Ne okkalı söz ettim harbi 😂🤷
- 1 yıl
Valla süper söz 😌 bayıldım sjdjs
- 1 yıl
😊🌺
Kişilik & Karakter konusunda 331 cevap paylaştı. Gayet doğal o listeye alinmasalardi tabi sorunun sende olduğu şeylerde vardır. 😂
210 Yorumla- 1 yıl
@Sipahi001 dogru diyorsun.
- 1 yıl
Niye eic oluyor?
- 1 yıl
Çok komik, bize de anlat biz de gülelim
- 1 yıl
Yok, ben eziyet etmeyi seviyorum
1 yılKindarlık değildir kinderliktir onları Allah affetsin biz affetmiyoruz nfjdmd
111 Yorumla- 1 yıl
Uuu Kinder süt dilimi ndjfjs
- 1 yıl
Canım çekti ya süt dilimi, pingui ne varsa alıcam jxmdmxmdmd
- 1 yıl
Ay tüh 🥹
- 1 yıl
Yüklüyüm ben yüklüüü nxndmxms
- 1 yıl
🥹 üzgünüm beybii
- 1 yıl
Bana tam tamına 125.70 frank borçlusun banane 😂🥹
- 1 yıl
Kaç Euro bir frank olm jdfjks
- 1 yıl
1.06 euroymuş bu hesaba göre 134 Euro borcun var 😂
- 1 yıl
Oturduğum yerde borçlandım djjda
- 1 yıl
Ehehehehehe ben böyleyim işte oturduğu yerde borçlandırırım insanı 😂
- 1 yıl
Canın sağ olsun 😅
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bu siteden bir tane engellediğim birisi var, onun dışında kimse yok. Whatsapp'ta 4 kadar kişi var. Birisinden inanılmaz nefret ediyorum, engeli kaldırsam saatlerce arayıp durur sinirlerimi bozar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHak etmeyen kimseyi engellemem öyle kalsınlar, gözüme batmasın kimse
12 Yorumla- 1 yıl
Havanız batsın hdfja
- 1 yıl
Batmaz o 😎
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 1 yılEngellediğim kimseye kin gütmüyorum sadece görmek istemiyorum site içinde o yüzden engelliler.
11 Yorumla- 1 yıl
Yine de görüyoruz çiçeğim ya 😅
Sivri yerden caktiklarima af yok😀😀
11 Yorumla- 1 yıl
Acımasız sjjds
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılYok değildir hak etmişlerdir demek ki öyle düşün
11 Yorumla- 1 yıl
Bazıları hak etmeden engelleniyor 🥹
Ben engellemiyorum artık pek, çok bunaltıp rahatsız eden olmadığı sürece
12 Yorumla- 1 yıl
Ben de kaldırayım da, engellemeyeyim :D
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılPek umurumda değil rahatsız olursam bir daha engellerim :D
14 Yorumla- 1 yıl
He, hobi olarak 😄
- 1 yıl
Yok be bazen bakıyorum tanımadığım insanlar beni engellemiş sonra ben de engelliyorum :D
- 1 yıl
Onlar zaten neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim hâlâ 😃
- 1 yıl
Ben de bilmiyorum :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet zaten kinciyim ama birgün boş anıma denk geldi azat ettim akıllanmamışlık oldu bana her yorum ve sorumda sapık aynı sapık sataşmayla geldi o yüzden orada kalsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEngellediğim kimsenin engelini kaldırmadım. Senin kaldırasın varmış da bahane arıyormuşsun gibi geldi
117 Yorumla- 1 yıl
Size ne acaba
Cevap sahibi1 yılKindarlık değil demeye çalıştım ve engeli kaldırmak da kindar değilim demenin göstergesi değil dedim. Zorla engellediysen, kaldırmak için çıkış yolu aramayın kendinize hanımefendi
- 1 yıl
Size ne beyefendi :D
Cevap sahibi1 yılSıkışınca kelimeleriniz de daralıyor hanfendi
- 1 yıl
eee bundan da size ne 🤦♀️
Cevap sahibi1 yılYav bize neyse soruyu kime sordun, engelini kaldırdıkların gelsin diye mi
- 1 yıl
Bana akıl verin, beni yargılayın, saçma sapan yorumlar yapın diye soru sormadım herhalde. Sorular genel, yani size göre nasıl/siz olsanız ne yaparsınız? tarzında. Kendi açınızdan cevap yazacaksınız yani, soranı karıştırmadan
Cevap sahibi1 yılBen karıştırırım bu soruyu soranı. Akıl da veririm yargılarım da. Hem de kendi cevabımı veririm. Ben, engellediklerimin engelini kaldırmadım diyorum. Soruyu esinlendiğin yer her neyse oraya vurgu yapıyorum
- 1 yıl
Sen kimsin de karıştırıyorsun acaba
Cevap sahibi1 yılBu soruyu neye dayanıp/ neyi görüp de sordun, al sana kim olduğum.
- 1 yıl
Kimseye dayanmadım valla engel listemi temizleme perilerim geldi, temizledim
Cevap sahibi1 yılEx'leri de?
- 1 yıl
Size ne
Cevap sahibi1 yılOna göre bana da ilham olur, ben de affederim belki
- 1 yıl
Siz bilirsiniz, iyi günler.
Cevap sahibi1 yılSize de
Cevap sahibi1 yılUlaş ban, neler oluyor yine?
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
10 ayBirini engellediysem kesinlikle bir sebebi vardır beni bir kez daha rahatsız etmesini göze almam af maf yok.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılAbazalara, ruh hastalarına ve diğer seviyesizlere af çıkaramam üzgünüm. Temizlemek için büyük çaba sarfettim çünkü
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılYooo kindarlık değil
Benim engelli listem özel
O yüzden engelli listesindeler 92 kişi olmuş🤣😱😂10 Yorumla
1 yılYani pek engelleyen biri değilim. Bazen hiç tanımadığım kişilerin yorum yaparken engel ettiğini farkediyorum. Öyle durumlarda engel atıyorum.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Engel listem bomboş sadece engellediğim gizli hesaplar için yapacak bir şeyim yok. Onların engeli kalkmıyor :)
10 YorumlaBazen hiç konuşmadığım biri bakıyorum engel stmış bana. Profil resmimi sevmedi herhalde diye düşünüyorum. Burayı çok takmıyorum o yüzden.
10 Yorumla
1 yılÖzgür bırakılan her kuş puffff olur uçar ama dönüldüğünde bırakılan yerde bırakıldığı gibi bulunmaması ihtimali var 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEngel atmak kadar efor harcamıyorum atmışsam şayet demek karşı taraf susmuyor sesini kısma isteği doğmuştur içimde sjköşşşş
128 Yorumla- 1 yıl
Knk üniversite ön lisans mezunuyum kpss için evde mi ders çalışsam yoksa kendimi dershaneye mi yazdırsam?
- 1 yıl
@bahtıkaraaaa odağın iyiyse ev, iyi değilse motive olarak çalışıp güdülenen bir öğrenciysen dershane öneriyorum🌸✨🪁
- 1 yıl
Saol knkm
- 1 yıl
Knk bişey daha diycem
- 1 yıl
@bahtıkaraaaa buyrun dinliyorum 🪁
- 1 yıl
Eski sevgilim mevzu sadece fikrin ne yönde onu merak ediyorum knk şimdi bunu fake hesap üzerinden takip ediyorum hala onu seviyorum çünkü knk takip ettikleri arasında ben bi kızdan şüphe duymuştum gittim o kıza yazdım onu nerden tanıyon diye kız dedi ben sana açıklama yapmak zorunda değilim dedi ama kız olduğun için üzülmeni istemediğim için o benim normal arkadaşimdir dedi sonra kızda gitmiş bunu eski sevgilime anlatmış bende gittim eski sevgilimi aradım falan knka bak beni hiçbir şekilde terslemedi bu benim hayatım ister kız arkadaşım ister de değil bu seni ilgilendirmez bile demedi bildiğin bana açıklama yaptı normalde beni terslemesi falan gerekirdi bir buçuk saat boyunca bana açıklama yaptı kanka bu tavrı ne anlama geliyor olabilir?
- 1 yıl
@bahtıkaraaaa ya korktuğu bir şey var ondan açıkladı. Ya da seni önemsediği için açıklama yaptı. Benden tavsiye üstünde durma o kadar. Onun arkadaşı varsa sen de arkadaş edinebilirsin. Çok dert değil. Arkadaş ayrı sevgili ayrıdır.
- 1 yıl
Bide knk bu kız gitti hesaplarını komple kapatmiş dedim ona hadi kız bana açıklama yaptı arkadaşi olduğunu. soyledi neden komple hesaplarıni kapatır ben öyle dediğim için alttan alttan ona gene laf soktum dedim sen mi ona dedin hesaplarini kapat diye ne alaka. dedi. belki. erkek arkadaşi vardır onun o erkek ismini yazınca ona belki ondan dolayı Hesabini kapatmış. olabilir dedi onla aramda bişey yok dedi bu peki knk. bunlar ne anlama geliyor?
- 1 yıl
@bahtıkaraaaa sizi engellemiş olabilir mi 🤔
- 1 yıl
Yok knk profil görüntülenemiyor yazısı üstüne gelmez ki öyle olsa
- 1 yıl
Knk ne anlama geliyordur onu da bana söyler misin?
- 1 yıl
@bahtıkaraaaa engel atmiş.
- 1 yıl
Knk atmamış arkadaşlarimin bile hesabindan baktım onlarda bile görünmüyor
- 1 yıl
Kız yazmaman için engel atmış olabilir. Başka birinin hesabından kontrol edebilirsin. orada da aynı şekilde görünüyor mu diye 🤔
- 1 yıl
Knk engele aldı sonra hesaplarini komple kapattı gitti
- 1 yıl
Bide knk bu kız gitti hesaplarını komple kapatmiş dedim ona hadi kız bana açıklama yaptı arkadaşi olduğunu. soyledi neden komple hesaplarıni kapatır ben öyle dediğim için alttan alttan ona gene laf soktum dedim sen mi ona dedin hesaplarini kapat diye ne alaka. dedi. belki. erkek arkadaşi vardır onun o erkek ismini yazınca ona belki ondan dolayı Hesabini kapatmış. olabilir dedi onla aramda bişey yok dedi bu peki knk. bunlar ne anlama geliyor?
Sonra it Erkekte bana bu açıklamalari. yapti? - 1 yıl
@bahtıkaraaaa üstünde durma derim. Karaktersiz biriyse zaten bu açık verir ila ki.
- 1 yıl
Knk bu konuştuğu kız olabilir mi
- 1 yıl
Çünkü dedi ki o konuştuğum biri olsa ben açık hesap kullanmasına izin verir miyim dedi
- 1 yıl
O kızın hesabı herkese açık knk bu arada
- 1 yıl
Knk bak ilişkimiz onla iki senedir bitmiş hiçbir şekilde beni terslemedi çok güzel açıklamalar yaptı bana
- 1 yıl
Dedi demek sen beni tanimamişsin geliyon bana böyle diyon tanımış olsaydın dedi böyle konusmazdin dedi bana
- 1 yıl
@bahtıkaraaaa Evet olabilir, dürüst biri de. Bu bakımdan üstüne gelmeyin. Öyle bir durum varsa şüpheli ortaya çıkar. Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyu var merak etmeyin. Çıkacaktır. 🌾
- 1 yıl
Sayın hocam ben yaşlı bakım bölümünden mezunum DGS hemşirelik mi yapsam mantıklı yoksa tekrar tyt ayt mi calişsam daha mantıklı olur?
- 1 yıl
@bahtıkaraaaa DGS hemşirelik.
- 1 yıl
Sayın hocam saygılar sunuyorum mat temelim hiç yok bunu ben 6 ay da haledebilir miyim
- 1 yıl
Bide sayın hocam ben ben yaşlı bakım DGS ile hemşirelik mi yapsam yoksa kpss ye girip kendi bölümümden mi atansam?
Hemşirelik çok var içimde ama yaa - 1 yıl
@bahtıkaraaaa disiplinli çalışmayla olabilir. Hemşirelik para olarak iyi ama çalışma koşulları zor
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bence pek kindarlık sayılmaz zira bunu hak edenler kolay kolay hak etmiyor ama tabi ki engel listesine af çıkarmak da bir erdemdir
111 Yorumla- 1 yıl
Knk bana fikirlerinizi söyleyin xksjjd Eski sevgilim mevzu sadece fikrin ne yönde onu merak ediyorum knk şimdi bunu fake hesap üzerinden takip ediyorum hala onu seviyorum çünkü knk takip ettikleri arasında ben bi kızdan şüphe duymuştum gittim o kıza yazdım onu nerden tanıyon diye kız dedi ben sana açıklama yapmak zorunda değilim dedi ama kız olduğun için üzülmeni istemediğim için o benim normal arkadaşimdir dedi sonra kızda gitmiş bunu eski sevgilime anlatmış bende gittim eski sevgilimi aradım falan knka bak beni hiçbir şekilde terslemedi bu benim hayatım ister kız arkadaşım ister de değil bu seni ilgilendirmez bile demedi bildiğin bana açıklama yaptı normalde beni terslemesi falan gerekirdi bir buçuk saat boyunca bana açıklama yaptı kanka bu tavrı ne anlama geliyor olabilir?
- 1 yıl
Geçmiş olsun knk❤️
- 1 yıl
Diyosun ondan mı bana açıklama yapmış diyosun
- 1 yıl
Saol hocam saygılar sunuyorum
- 1 yıl
Sayın hocam ben yaşlı bakım bölümünden mezunum DGS hemşirelik mi yapsam mantıklı yoksa tekrar tyt ayt mi calişsam daha mantıklı olur?
- 1 yıl
Yakalım o zaman reis djsjsj🚬
Üç beş kişi var zaten engel atana engel atıyorum geri dönüşü yoktur..
Bence değildir kafana göre takıl..10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Değil aşırı rahatsızlık vermediği sürece engellemiyorum zaten engelledikten sonrada asla açmam
21 Yorumla- 1 yıl
kindar sayılırsın asla demek öyle bir izlenim bırakıyor
1 yılAra ara temizliyorum. Mesajları da engelleri de.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değildir. Enerjini bozann, sacma sapik seyler yazan kişileri hayatimda istemiyorum.
10 Yorumla
1 yılValla sırf o listede gormeye bile tahammul edemedigim insan olunca engeli kaldırıyorum gözüm oyle bi gormesin yani
11 Yorumla- 1 yıl
Hint halk pazarı gibi sjjfs
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılHiç engel kaldırmayı düşünmemiştim. Gerek yok bence ama herkesin kendi fikri tabii ki..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılEngel atmadığım için kimseye sıkıntı duymuyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Benim liste çok kabarık. Af çıkarsam ortalık hasım kaynar, beni linç ederler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılKindar değilim, ama birini engellemişsem haketmiştir yeri oradır.
10 Yorumla Hiç de kindarlık değil o engel listesine girdiyse illa ki vardır bir sebebi
10 Yorumlahata yapmışsa engellenmeyi hak etmiş ve öylede kalmalı.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKindarlık değil, umursamamak. Engel listemde 30 mahlûk var, yerleri orası.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Kimseyı engellemedım henüz ilerleyen zamanlarda hapise atabılırım bırkac kısıyi duruma göre
10 YorumlaAlakası yok sana zarar verdigini dusundugun seylerin önunu kapatmak demek
10 YorumlaAf maf yok ya. Engellemişsem geçerli bir sebebi vardır.
11 Yorumla- 1 yıl
Üzüldüm
1 yılEngel yediyse sebebi vardır affetmeye gerek yok o yüzden
10 Yorumlakimseyi tanımıyorum sadece sapıklar var onlar kalsın:)
10 YorumlaHahahahaah çok komik ben kimseyi engellemem beni engelleyende hiç kaldırmasın umurumda değil kimseyi kendini bi bok sanmasın
16 Yorumla- 1 yıl
Komik mi :D
- 1 yıl
Neymiş komik olan
- 1 yıl
Ya konu o mu Allah aşkına 😅
Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır değil benim engellediğim kişiler sapık ve saygısı ve seviyesiz insanlar 🤣🤣
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBen kindar olursam bunu bu site kaldıramaz😎
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılKindarlık olmasa da hak edene tamamen duvarı öreceksin. Ki bir daha iletişime geçemesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence kindarlık değil çünkü Hak etmişler ki engellemişiz...
10 Yorumla
1 yılHayır umursamamazlık😂
27 Yorumla- 1 yıl
O da bir yere kadar 😅
- 1 yıl
Hayır ya tam tersi ben unutuyorum o şahısları 😂
- 1 yıl
Hatırlatırlar kendilerini 😅
- 1 yıl
Hatirlatsalarda sen kimsin diyorum kim olduğunu söylüyor daha halen düşünüyorum bu kimdi ya diye yemin ederim bu arada (b12 sıfır)😂😂
- 1 yıl
Oyşş kuzu :D ben de balık hafızalıyım jddjks
- 1 yıl
İşte ne güzel bazen işe yarıyor bu 😂
- 1 yıl
Aynen 🥳
- Bazıları kanser seviyesinde Rahatsızlık ediyor gerçekten ona yapalıcak bir şey yok
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat