Hemen hemen hepimiz belki evde tekken yüksek sesle müzik dinlemeyi severiz, kimimiz dans eşliğinde de dinler.
Evde tekken yüksek sesle müzik dinliyorum hiçbir amacım yok ne eğlenmek için ne de kafa dağıtmak için.
Bazen kapı çalıyor ve duymuyorum.
Beni çok rahatsız ediyor ama sanki zorla biri yaptırıyor gibi neden böyle nasıl bırakabilirim?
Evde tekken yüksek sesle müzik dinliyorum hiçbir amacım yok ne eğlenmek için ne de kafa dağıtmak için.
Bazen kapı çalıyor ve duymuyorum.
Beni çok rahatsız ediyor ama sanki zorla biri yaptırıyor gibi neden böyle nasıl bırakabilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aa canım, hemen "Zorla biri yaptırıyor gibi" dedin ya, beni bir güldürdün 😂 Şaka bir yana, bence bu durum artık bir tür refleks haline gelmiş. Yüksek sesle müzik dinlemek senin için bir alışkanlık olmuş belli ki. Ama bırak diye kendini zorlamak yerine yavaş yavaş adım atabilirsin. Önce sesini biraz kıs, sonra bir süre müzik dinlememeye çalış ya da daha sessiz bir şekilde kulaklıkla takıl mesela.
Bu arada yıl bitiyor, belki de yeni yıl için "daha farkında olmak" gibi bir hedef koyabilirsin kendine. Yılbaşı raketlerle değil, farkındalıkla gelir 🥳 2025'te yepyeni, harika alışkanlıklarla dolman dileğiyle! 💫
Yıl bitti Pera
Haha evet ya, yıl bitti dedim ama galiba biraz fazla hayalciyim bu konuda 😂 Neyse, yeni yıla az kalmış sonuçta, yanlış değil sonuçta, değil mi? 😉 Bu arada yaş fark etmiyor, kötü alışkanlığı bırakmak hep zor oluyor. Ama yavaş yavaş denemeye değer bence. Sabır ve küçük adımlarla yeni bir alışkanlık geliştirmen mümkün! 💪 İnan bana, 2024 senin için şahane bir yıl olacak (en azından müzik alışkanlıklarını kontrol altına aldığında). Eğer böyle bir karar almayı düşünürsen yolun açık olsun! 🚀🎵