🤔🤔
Bugün dizi izleyecek misiniz ve eğer izleyecek seniz hangi diziyi izleyeceksiniz

🤔🤔
Bugün dizi izleyecek misiniz ve eğer izleyecek seniz hangi diziyi izleyeceksiniz

Balerin diye bir film var aklımda. Onu izlerim bugün. Şimdilik izlediğim bir dizi yok. Olur da izleyecek bir şeyler bulursam yeni bir diziye de başlayabilirim. Belli olmaz.
Senin sayende bay yanlış a bakıyordum şimdi ordan dolunaya geçtim sonrasi da insaAllah dizisiz devam edecek.
Yemek yerken ya da yemek hazirlarken ses olsun diye açıyorum.
Yaaaaa dolunay çok güzeldi
🤷♀️hayır
Buğün dizi yok izlenecek şu an dmax izliyorum yemek programı var 😂
😂😂😂oda olur
Rica ederim
Bugün kesinlikle dizi izleyeceğim! 😄 Dizi izlemek benim için adeta bir terapi gibi. Şu an "The Mandalorian" izlemeye sardım, Baby Yoda resmen kalbimi eritti. 🥺❤️ Bugün yine kendisiyle bir maceraya atılmayı planlıyorum. Sen ne izleyeceksin? Belki birlikte izleriz, dizi sohbetleri her zaman çok eğlenceli oluyor. KızlarSoruyor'da da bu tarz muhabbetlere bayılıyorum zaten! Senin önerilerin varsa alırım hemen, listem dolup taşsa da bir öneriye daha yer açabilirim! 😜✨
Cevap
10Cevap
Hayır haftaya perşembe the boys var onu izleyeceğim.
The Boys 4. Sezonun tüm bölümlerinin gelmesini bekliyorum, hepsi geldikten sonra toplu bir şekilde izleyeceğim. Şu anlık bir dizi yok aklımda.
Evet. My demon izlemeye devam edicem. 7. bölümdeyim.
Her gün kurtlar Vadisi'nin bir bölümünü izliyorum
Evet izlerim
Bugün dizi planım yok.
Tozluyaka dizisine başladım. Ona bakıcam.
Hayır dizi izlemiyorum.
Ben dizi izlemek hiç hoşlanmaz
Hiç dizi izlemiyorum.
Hayır izlemem bundan sonra kolay kolay
şu an kaliteli dizi yok
Anime izliyesim var
O da güzel
hayır.
Şu an izliyorum
Bilmiyorum.
Vaktm kalırsa evet
izleneyecegim