Bugünlerde sakinim ama genel olarak alınganım.
Ayrıca bugünlerde çok alınganlar görüyorum 🤭😄🤣
Soru üstüne sorular. İlgi eksikliği demek ki.

Alıngan İnsanların Tipik Tavırları:
Çekilme, sessizleşme: Alındıklarında doğrudan söylemek yerine içine kapanabilirler.
İma yapma: Doğrudan söylemek yerine, kırgınlığını dolaylı ifadelerle anlatmaya çalışırlar.
Trip atma: Konuşmama, soğuk davranma, mesafe koyma gibi pasif-agresif tepkiler verirler.
Aşırı analiz: Basit bir cümleyi defalarca düşünür, alt metin ararlar: “Acaba bunu demek istedi?”
Onay ihtiyacı: Sürekli sevilip sevilmediğini, değer verilip verilmediğini sorgularlar.
Beklenti kurma: Söylenmeyeni bile anlayacağını umarlar, anlayış beklerler.
Yüz ifadesinden etkilenme: Karşısındakinin tonlaması, mimiği bile alınmalarına yetebilir.
Alıngan İnsanlar Nelerden Alınır?
1. Şaka gibi görünen eleştirilerden: Özellikle dış görünüş, zekâ, davranış üzerine yapılan iğneleyici şakalardan.
2. İhmal edilmekten: Bir mesajın geç gelmesi, doğum gününün unutulması, özel hissettirilmemek büyük kırgınlıklara yol açabilir.
3. Görmezden gelinmekten: Kalabalık içinde söz hakkı verilmemesi ya da dinlenmediklerini hissetmeleri onları derinden etkileyebilir.
4. Kıyaslanmaktan: Başkalarıyla karşılaştırıldıklarında yetersiz hissedip incinebilirler.
5. Teşekkür edilmemesi, takdir görmemek: Küçük katkılarının bile görülmemesi onları içten içe üzer.
6. Soğuk ya da mesafeli tavırlar: Karşısındakinin ruh hali bile yanlış anlaşılabilir.
7. Yapılan iyiliğin unutulması: “Bunca şeyi yapmıştım, bunu hak etmedim” düşüncesiyle kırılabilirler.
#ZorundamıyımEfsane✌️1903✓™
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer