Yaşlandıkça zor geçinilen huysuzlaşan bir ihtiyar düşünün onun bu anlamsız öfkesinin arka planında başka neler fark ettiniz?

Yaşlandıkça zor geçinilen huysuzlaşan bir ihtiyar düşünün onun bu anlamsız öfkesinin arka planında başka neler fark ettiniz?
Muhtemelen hiç hayır dememek, her yükün altına girip omuzlamak ve dediğin gibi yaşanmamış bi hayatın verdiği öfke vardır.
Doğru bu arada 👏öncesinde ne istediğimi bilmediğim hayır denediğim günler de ben biraz bu hali almıştım 😂
Yaşın doğru mu profildeki kim çok tatlı 😅
Teşekkür ederim 21 yaşındayım
Benim küçüklüğüm 😅😌
Rica ederim
Çok tatlıymışsın küçükken 🥲
Biraz da muzur dkskajms
Hangimiz muzur değildik ki 😅 3 yaşlarındayken kuzenimle hap yutmuşuz midemiz yıkanmış ama hiçbir şey hatıtlamıyorum sbeıdbjd
Hiğğğ Allah korumuş ya şeker mi zannettiniz?
Bilmiyorum ki hiç hatırlamıyorum annem evde yokmuş teyzem de yemek yapıyormuş o sıra sonra geldiklerinde haplarla bizi yan yana bulmuşlar xbskbdjs intihara meyilli bi çocukmuşuz galiba 🥲😅
Beni fazla başı boş bırakmıyorlardı tabi kötü huylarım da varmıştır.. 🙊😈
Ne gibi 😶
😶🌫 kötü huylar
Rahmetli babaannem kızlarıyla konuşurdu suyuma gidipte brni sinir etmeyi iyi severdi s-dikli gibi konuşur bende kızar ev telefonunun kapatma düğmesine basardım bunun gibi ufak yaramazlıklar
Tabii pembe yalan da karıştırırdım
🥲 anladım Allah rahmet eylesin 😅 az değilsin kadın bunadığını falan düşünmemiştir inşallah
Teşekkür ederim
Aklımız ermiyordu
Tabii ki çocukmuşsun anlıyorum kusura bakma 😔 suçlu hissettirdiğim için neyse gidem ben
Kendine iyi bak kastamonlu yakışıklı haylaz arkadaş 😅
Önemli değil ^^ Memnun oldum samimiyetin için
Ben de memnun oldum 😌🙂
Teşekkür ederim sen de 👻
💮🧚♂️
yazık sadece..
Ben çok zor bir hayat geçirdiklerini kafasının içinde travmalar volkanlar gibi patladığını seziyorum.
Cevap
1Cevap
Hayatının boş geçmesidir büyük ihtimalle. Kursağında kalan hevesleri vs
Çıkarcılığa yönelen davranışları da oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar