#Wlesya🙏🦋

Ben artık insan olarak korkmadan eşitlik içerisinde yaşamak istiyorum. Baskılanmadan , korkmadan, kanunda geçen eşitliği dibine kadar hissetmek istiyorum. İnsanlar cana kıyarken nasılsa iki seneye cikicam diye değil de benim hayatım kayar diye korktuğunu görmek istiyorum. Ve artık kadınların erkeklerin hizmetçisi kölesiymiş gibi yetiştirilme zihniyetinin son bulmasını istiyorum
Merhaba,
Daha güzel bir dünyayı hayal ediyorum. İnsanların daha iyi olduğu, kimsenin kimsenin arkasından kuyu kazmadığı daha adil bir dünya umut ediyorum. Bu kadar kötülük çok fazla geliyor artık.
Görmeyi istediğim tek şey, sevdiklerimle mutlu huzurlu sağlıklı sevgi dolu olan bir gelecek
Belamı
Cevap
8Cevap
Kum saati gibi süzülen bir zaman diliminde huzuru slowmotion tatmak isterdim. İnsanlar tanıdık ama duygular ecnebi. Bunun değiştiği, söylemlerin gerçek karşılığının olduğu bir dünyayı yaşamak isterim.
Birşeyler görmeye isteğim kalmadı.. Tek amacım iyi bir evlat yetiştirmek.. Kimseyi değiştiremem. Ancak kendi çocuğumu iyi bir insan olarak yetiştirebilirim...
Aslında.
ne görmek istediğimi..
pek.. bilmiyorum
belki de bir şey görmemek lazım
Ahlaki ve manevi değerlere sahip çıkacak bir nesil görmek istiyorum.
Gelecek nesiller için daha güzel bir dünya demek isterdim ama dünyayı bile tükettik açlık, sefalet, kıtlık, kirlilik...
Ya ne görüyorsun ki? Bence herkes göründüğü gibi. Ama görmeyi bilmiyorsan yanıltıyor seni insanlar haliyle. Beklentileri gözden geçirmek lâzım.
Insanların ön yargısız birbirlerine yaklastigini görmeyi umut ediyorum
ben artık hiçbirşeye şaşırmıyorum yani olabilir diyorum :D
Ben İslam'ın yaşandığı ve şeriatın hakim olduğu bir toprak parçası görmek istiyorum artık.
Herkesin olduğu gibi görünmesini hayal ediyorum..
pek umudum kalmadi insanliga dair
Sevmek sevilmek umut ediyorum bir de kalp kırıklığımın geçmesini allahtan istiyorum
Uzaylıları ve benim gibi birini 🌸
Dürüstlüğü
Uzaylilarin insanlari oldurmesini
Adalet ve Güvenilirlik
adalet
Adalet, insanlık vb.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?