♾️ İnsanlar hayatlarında genellikle bir şeyleri kaybedince değerini anlarlar, peki siz kaybetmeden değerini anladığınız ve değerini bildiğiniz şeyler veya kişiler oldu mu hiç?

♾️ İnsanlar hayatlarında genellikle bir şeyleri kaybedince değerini anlarlar, peki siz kaybetmeden değerini anladığınız ve değerini bildiğiniz şeyler veya kişiler oldu mu hiç?

Evet oldu. Kedim örneğin. Allah korusun başına bir şey gelmesin ama onun kıymetini çok biliyorum. İyiki yanımda. O, ona verdiğim değeri kötüye kullanmayacak tek kişi.
Her zaman olmuştur Barış, değer biilmeyi öğrenmiş bir insanım ama verdiğim değerin hakkını göremeyince ister istemez içimde bir burukluk oluşur. Bazen değer vermekten de vazgeçmek iyi bir seçimdir, daha fazla üzülmemek için
Kaybetmeden değerini bildiğim tek şey, Dedemmm.. gerisini kaybetmedim kurtuldum.
Teşekkür ederim can 🥳💛
Rica ederimm abla 💛🥳
Evet ailem..
Rica ederim 🦋
Cevap
6Cevap
Oldu evet bazen yanındayken bile varlığına şükür ettiğin insanlar olur, durumlar olur
Kendim, seveceğim adam ve hayallerim odaklıyım bu konuda eskiye göre çok daha fazla baskın bir duruşum var çünkü beni mutlu eden herkesi ve herşeyi artık kimsenin insafına bırakmayacağım kesinlikle.
Ailəmin hər zaman değerini bilmişimdir. Bazı şeyler kaybedilince değeri bilinse bile bunun bir anlamı olmuyor.
Olmadı çünkü yaşamadan öğrenmeyi kabul etmeyen bir bünyem var. İlla yapıcam illa görücem neyin kaç bucak olduğunu 😂
008
Hayır genelde bir şeyleri kaybettikten sonra değerlenir gözümde😂
Evet, kaybetmeden değerini fark ettiğim birçok şey oldu
Değer bildim de değerimi de bileni bi bulamadım vesselam.
Evet annem onu kaybetmekten çok korktuğum için değerini çok iyi biliyorum ❤️
Sahip olduğum her şeyin kıymetini iyi bilirim.
Kaybettiğim şeyleri pek takmam. Bu bir insan da olsa nesne de olsa geçip giden şeyler pek umurumda olmaz. Acımasızca ama gerçek. Kaybettiğim bir şey benim olamaz çünkü
Evet
Kendimi kaybetmeden kendi değerimi öğrenebildim
Bazen evet bazen hayır
Ailem, sağlığım, gençliğim,
Hicbir seyin degerini bilemedm
Dayımın ve dedelerimin
Kaybedip değeri olmadığını anladığım şeyler oldu
Henüz kaybetmedim kimseyi değerlerini bilmeye çalışıyorum.
Ailemmmmmmmmm
Evet
olmuştur illa ki..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?