Kişilik & Karakter Bazen sert insan olmak mı gerekir? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sözümüz geçsin diye ve insanları korkutmak için sertlik gerekir mi?https://youtu.be/KdXB9F-KB7I?si=vBMWz9CY6ZGSHdPl Bazen sert insan olmak mı gerekir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet katılıyorum ama ben kötülere karşı sert olurum.. sevdiklerime karşı iyi ve kibar 0 0 Yorumla
endlessriver Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Bence kimseyi takmamak en iyisi, kendine değer ver geç. 0 0 Yorumla
Ruhunpenceresinden Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle bazen sert olmak gerekiyor. Yumuşak davrandıkça tepene çıkıyorlar çünkü. 0 0 Yorumla
EnkiEridu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl https://www.youtube.com/embed/FMl-MuTymBUBazen kibar, bazen sert olmak iyidir 0 0 Yorumla
mehmet4751265 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl sert olmaya gerek yok sadece kendini ezdirmesen yeterli 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Sert olmak gerekmiyor. Bazen sertsindir 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Evet, gerektiğinde yapıyorum. 0 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Evet duygusuz oldum o yuzden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet katılıyorum ama ben kötülere karşı sert olurum.. sevdiklerime karşı iyi ve kibar
Bence kimseyi takmamak en iyisi, kendine değer ver geç.
Kesinlikle bazen sert olmak gerekiyor. Yumuşak davrandıkça tepene çıkıyorlar çünkü.
Bazen değil her zaman
Bazen kibar, bazen sert olmak iyidir
sert olmaya gerek yok sadece kendini ezdirmesen yeterli
Sert olmak gerekmiyor. Bazen sertsindir
Evet, gerektiğinde yapıyorum.
Evet duygusuz oldum o yuzden
Alakası yok