Ben kendi işimi yapıyorum ama aynı zamanda insanların gitmesi için stratejiler de düşünüyorum. Herkesin kendi hedefleri ve değerleri olduğuna inanıyorum, bu yüzden kendi hayallerimin ve hedeflerimin peşinden gitmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım ama aynı zamanda başkalarının görüş ve önerilerine de saygı duyacağım. İşbirliğine ve ortak çabalara dayanarak kişisel hedeflere ulaşabilecek ve başkalarıyla uyum içinde yaşayabilecek bir denge noktası bulabileceğimize inanıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Ben kendi bildiğimi okurum her zaman.. zaten kimseyi takmıyorum önemli olan benim kendi hayatımda neler istediğim. insanın kendi kararlarını vermesi güzeldir. Kendi kararlarını veren insan, kendi hayatını kontrol eder ve kendi seçimlerinin sorumluluğunu alır. Bu, kişinin özgüveninin ve özsaygısının artmasına yardımcı olur. Kendi kararlarını veren insan, kendi ihtiyaçlarını ve isteklerini daha iyi bilir. Bu, kişinin daha mutlu ve tatminkar bir yaşam sürmesine yardımcı olur. Kendi kararlarını veren insan, daha yaratıcı ve yenilikçi olur. Bu, kişinin daha başarılı olmasına yardımcı olur. Tabii ki, her zaman doğru kararlar vermek mümkün değildir. Ancak, kendi kararlarını veren insan, hatalarından ders almayı ve daha iyi kararlar vermeyi öğrenir.