Ekseriyetle söylüyorum ki ikizler burcu♊ 🤧😂 Abi her gelen burç sorusunda ills ikizler düşmanı birileri çıkıyor. Bu nedir ya hiç mi mutlu olamiycaz biz🥺
Haha burdaşım mı varmış benim? Evlatlık olduğumu öğrensem bu kadar üzülmem😂😂 Neyse sen boş ver burçdaşlığı biz dost olalım. Dışarda soran olursa elaleme burçdaşım diye nasıl söylerim😂
Evet bende bazen görüyorum ikizlere cok söven var 😅😅ama hiç ikizler ile cok muhatap olmadım belki olsaydım ayni fikirde bile olabilirim demekki var sizde biseyler nvnvnjvjvnvnvjgjjvbj
😅😅Ne mi yaptın la ilk yorum yaptığında hatırlamıyormusun özür diledim kabul etmedin çektin gittin ayrica oraya ikizler inatçı diye ekle cunku sen tam bir keçisin! Jvhvjhjv
Kim ben mi? Hiçte bile çok affedici bir burcum. Hemen pişman olan bir karaktere de sahibim. Ayrıca o yorum da cidden çok incittin beni. Ben komik bulduğum her görüşe yazarım kim ne olduğu fark etmeksizin sen orada şu an hatırlamıyorum ama beni bir şeyle itham ettin. Ona kırıldım.
😅bence onu acma bende hatırlamıyorum o yuzden bisey diyemicem ama belki yanlış bir zaman diyebilirim 😅 neyse geçti gitti ve evet cabuk affediyorsun diger bir yorumda birbirimizi hatırlayınca hemen yumuşamistin bu güzel bir özellik ve farklı bence bugün gözlerim bu sitede hep seni aradi (sakin yanlis anlama !😅)
😄bilmem nedense birinin sorusuna denk geldi profil yani gozkuyor sen sandim adına baktim sen değildin sonra sürekli sorulara bakarken aklıma geldin gerçekten niye geldin inan vallahi bilmiyorum 😅 niye aklıma sen geldin olum onu çözemedim
Ben ppmdeğiştirmedim hiç site ne koyduysa o. O yüzden birçok kişiyle aynı bu gördüklerinin de sana beni çağrıştırması normal. Ama hala hatırlıyor olman şaşırttı. Çünkü farklı profil kullanmadığım için ayırt edilir bir özellik taşımıyor sayfam. Aklında kalması bile mucize😂😂
Deniz tartışarak tanıştık ama ben kötü biri olduğunu düşünmüyorum. Bu sitede insana yürümeden yaklaşan iki kişi var. Bir sensin birde barış. İkinize de çok minnettarım. Sizinle konuşmadan önce berbat haldeydim ama şu an daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Dostluğun güzel be ponçik🌸
🙂tesekurederim sanalda olsa senin gibi birini tanışmak bu sekilde yorumlarda sohbet etmek hoşuma gidiyor ve bende çok mutluyum ayrica simdi iyi olmana cokca sevindim hep mutlu ol 🌺
Teşekkürler dostum ne zaman istersen burdayım.🌸 İyi beni kötü hatırlamamana sevindim😂😂 ben insanların sandığı kadar cadı değilim. Var bir cadılığım o ayrı ama onların dediği kadar mı? Hayır🙄😂
Merak etme bende olay olmaz olayı bana gelenlerde goruyorum sadece kafamızı dagitcaz yeniden toparlancaz hayata baglancaz azcık ayrica seni tanimiş olurum keza sende beni
Hayır cidden yeni insanlar tanımak istemeyecek kadar yorgunum. Ben arkadaş edinmeyi, yeni insanlarla tanışmayı çok seven biriyim ona rağmen bunu yapacak gücüm yok.
En İyi Cevaplar