Selamlar. İnsan ilişkileri ya da geri kalan eylemlerinizde işler planladığınız gibi mi ilerler genelde yoksa evdeki hesap çarşıya uymaz mı? Keyifli günler.. ✨

Selamlar. İnsan ilişkileri ya da geri kalan eylemlerinizde işler planladığınız gibi mi ilerler genelde yoksa evdeki hesap çarşıya uymaz mı? Keyifli günler.. ✨
Çok detaycıyım.
La casa de papel deki prof gibi. Aslında daha zeki. Çok düşünüp, çok yorumlayıp çok elediğim için genelde istediğim sonuçları alırım.
Arada hak getire diyerek akışına bıraktığımda oluyor.
Cevap
16Cevap
Genelde insan ilişkileri konusundaki çokça birşeyler uman hayaller kuran biri değilim. Beklediğim gibi oluyor her şey umduğum gibi değil
Genelde evdeki hesap çarşıya uymaz ama aslında baştan bilirim uymayacağını, uyması için diretirim bazen. O yüzden akışa bıraktım her şeyi 💆♀️
Bazen öyle bazen olumsuz
Şimdilik öyle şu bankalar peşimi bıraksa ajsjs
Asla ilerlemez. Sen plan kurarsın bir bakarsın başkasının planının figüranısın
Planım dahilinde ilerlediği sürece her şey yolunda.
Çoğu zaman ummadığım gibi gider her şey inadına
Ben daha umamadan zaten bitiyor şansım yok bana büyü yapmışlar kesin 😂
Nerdeee istediğim gibi gitsin her şey. Ben sabaha çıktığıma şükrediyorum dermişim 😃
Pek umduğum gibi değil, kontrolsüz ilerliyor. Bazen çok büyük ruhsal sıkıntılar yaşadığım da oluyor
Hayır, hayat hep birşeyler daha getirir önüme.
İlerleseydi şayet bugün bura da olmazdım benim anlamadığım uğraşınca da değişmiyor hayat ne diye yaşıyoruz tüm bunları.
Yine umduğum gibi ilerledi her şey...
yok ilerlemedi
Artık evet öyle ilerliyor
Evet genelde umduğum gibi ilerliyor
Belki de çok bir beklentim yok
Her zaman her şey umduğumuz gibi olmaz...
Umduğum gibi gitmeyen çok şey var
Ne yazik ki hayir
Nerde bende o şans hıh
Anı yaşa gerisi plan dışında olabilir...
Hayır uymaz hiç hemde
maalesef
Elhamdülillah🙏🏻
Kısmen
Hayır ilerlemez.
Genelde evet
Hayır hiçbir şey
Bazen
planlarım hiç şaşmaz
Hemen hemen evet
Maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?