Her şey olacağına varır?

herkese selam 2 hafta önce sevgilimden ayrılmıştım içime bir şeyler kemiriyordu arasam mı aramasam m8 bana arama dediler bırak pişman olsun dediler ama benim amacım pişman olması için değil ki sadece içimi boşaltmaktı rahatlamaktı telefonumda bozuktu hiçbir şekilde iletişime geçemedim zaten bugün telefonumu tamirden aldım ilk yaptığım şey onu aramak oldu ailem yüzünden ayrılmak istemiş benden o kadar mühim değil aslında telefonda kavga ve Kıyamet. Benle çok kötü konuştu umursamaz ve bitirmiş şekilde. ben de karşılık verdim tabi umursamaz takındım ve içindeki her şeyi söyleyerek konuşmamı sonlandırdım biraz için boşaldı rahatlamış hissettim yarın ne olur bilmiyorum üzülür müyüm ağlarmıyım daha mı çok acı çekerim Sanmam ama bazı şeyleri gömmem beni mutlu etti biliyorum devran döner üzüldüğüm kadar üzülecek ağladığım kadar ağlayacak ona da söyledim sen hayatında büyük birini kaybettin çok acı çektim çok ağladım ve şu an bir şey fark ettim yazdıktan sonra gözyaşlarım durdu barışmak istiyorsanız evet yazmayın size dönsün ama eğer içininizi boşaltmak istiyorsanız ve kafanızı bitirmek istiyorsanız bir şeylerin cevabını bulmak istiyorsanız ne duruyorsunuz

Her şey olacağına varır?