Kişilik & Karakter Her şey planladığın gibi mi ilerliyor? Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güya test çözecektim ama açken ben ben değilim. Ben de yattığim yerden şu kitabı bitirdim bea🥴 Güncellemeler+1 yıl Erkeklere güvenmemeyi öğrendim yine yeniden bu kitapla Her şey planladığın gibi mi ilerliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır planlamıyorum artık 1 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Evet milyarder olycaktım şu an temel attım 2 liram var 1 2 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Helal lan Yorumla ynkmert +1 yıl Tabi ne sandın 😎😱 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu adamın bir iki kitabı iyi gerisi hep aynı tekrar sevmedim 1 8 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Sanki büyük bişey varmış gibi sürüklüyo ama büyük bir şey yok ortada Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Korku ve satranç iyiydi. Bilinmeyen kadının mektubunu hiç sevmemiştim bir de olağan üstü bir gece harbi saçma bir hikayeydi. Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Bu da saçma ama işte neyse Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Sacmaysa okuma bir sürü iyi kitap var Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Okudum bitti zaten Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Tamam buda okuma Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Başladıgim kitabı yarım bırakmayı sevmem Yorumla Kâl-Ell +1 yıl Ben de sevmem ama kitap sarmazsa bırakırım Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tabiiki bu cok zor ama planli insanin rotasi cok da şaşmaz:) 1 0 Yorumla
MehlikâKonçuy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Genelde hayatımda hiçbir şey plana uygun ilerlemiyor. 1 0 Yorumla
Alparslan52 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Stabil mod ilerliyor. Bu arada "KS de aşk bulma taktikleri" isimli bir kitap yazacam tebrik edin beni 0 2 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl KS de aşk mı var allasen Yorumla Alparslan52 +1 yıl Hem nasıl. KS deki aşklar başka hiçbir yerde bulunmaz Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Planlama dışı şeyler oldu bugün:) 1 2 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Hayırdır nan Yorumla LostThrones +1 yıl Extra iş çıktı 😀 Yorumla
BenimadımV Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl her şey yolunda ise her şey yolunda değildir. 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Alla ben saldım plan Milan yapmıyorum. 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gitmiyor 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Hayır evde çürüyorum 1 0 Yorumla
Sohbetcinizz47 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Maalesef ilerlemiyor. Hayat bu hep takoz koyuyor ö 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır planlamıyorum artık
Evet milyarder olycaktım şu an temel attım 2 liram var
Helal lan
Tabi ne sandın 😎😱
Bu adamın bir iki kitabı iyi gerisi hep aynı tekrar sevmedim
Sanki büyük bişey varmış gibi sürüklüyo ama büyük bir şey yok ortada
Korku ve satranç iyiydi. Bilinmeyen kadının mektubunu hiç sevmemiştim bir de olağan üstü bir gece harbi saçma bir hikayeydi.
Bu da saçma ama işte neyse
Sacmaysa okuma bir sürü iyi kitap var
Okudum bitti zaten
Tamam buda okuma
Başladıgim kitabı yarım bırakmayı sevmem
Ben de sevmem ama kitap sarmazsa bırakırım
Tabiiki bu cok zor ama planli insanin rotasi cok da şaşmaz:)
Genelde hayatımda hiçbir şey plana uygun ilerlemiyor.
Stabil mod ilerliyor. Bu arada "KS de aşk bulma taktikleri" isimli bir kitap yazacam tebrik edin beni
KS de aşk mı var allasen
Hem nasıl. KS deki aşklar başka hiçbir yerde bulunmaz
Planlama dışı şeyler oldu bugün:)
Hayırdır nan
Extra iş çıktı 😀
her şey yolunda ise her şey yolunda değildir.
Alla ben saldım plan Milan yapmıyorum.
Gitmiyor
hayır
herhangi bir planım yok
Evet
Hayır evde çürüyorum
Maalesef ilerlemiyor. Hayat bu hep takoz koyuyor ö
Hayır