Benim büyüdür, faldır falan pek ilgim ve inancım yok ama postu görünce bir gülümsedim. Siz hiç düşündünüz mü merak ediyorum :D Ne bileyim hayatınızdaki negatiflikler üst üste gelince düşünmüş olabilirsiniz gibi falan..

Benim büyüdür, faldır falan pek ilgim ve inancım yok ama postu görünce bir gülümsedim. Siz hiç düşündünüz mü merak ediyorum :D Ne bileyim hayatınızdaki negatiflikler üst üste gelince düşünmüş olabilirsiniz gibi falan..

Her insanın kendi hayatında gizli tutması gereken 4 şey
1. Aşk hayatı veya evlilik hayatı
(İkili ilişkilerinin kötü gitmesini istiyorsan herkese anlat. İnsanlar senin mutluluğunu bozmak için elinden geleni yapacaklardır)
2) Aile problemleri
( Aile problemlerinin çözülmemesini istiyorsan herkese anlat. İnsanlar problemlerinin kördüğüm olması için elinden geleni yapacaklardır)
3) Bankadaki paran ve kazancın
Düşman kazanmak ve etrafında kötülüğünü düşünen insanların sayısı artsın istiyorsan herkese kazancını anlat. İnsanlar batma noktasına gelmen için kem gözleri ile hem de arkandan edecekleri laflarla hem de elleriyle seni bitirmek için ellerinden geleni yapacaklardır.
4) Ve sonra ki planın
Planının ters gitmesini istiyorsan herkese anlat. Insanlar planını bozmak için ellerinden geleni yapacaklardır
Bu 4 şeyi gizli tutmak insanı kötülüklerden korur..
Sihirden, nazardan, kem gözlerden, büyülerden bile uzak eyler.😄
Evet düşündüm. Ara ara aklımı yitirecek duruma geldim. Yıllar önce bu sitede bir kız soru sordu “ spiritüel anlamda merak ettikleriniz var mı” diye. 250 seansa girmiş kız. İsmi Deniz’di. Ona durumu anlattım sordum yaşadıklarımı.
Anne ismini sordu. Doğum yeri vs de sordu sanki.
Sonra cevap yazmadı kız. Israr ettim bir kaç defa. Dört cümle yazdı.
” Sende İfrit var. İyi bir hocaya görün. Bana bir daha yazma. Yazdıklarımızı okuyor” dedi ve engelledi.
Sonra rüyamda gördüm. 7-8 metre bu bilindik Azrail’in kapşonlu siyah görüntüsü var ya. Aynen öyle. O zaman ibadet görevlerini yerine getiriyordum. Zikir dersim vs vardı. Elimle dur işareti yapmıştım rüyamda.
Hala benimle mi bilmiyorum. Ama günah işlemeye korkuyorum. Bir de hemen hemen düzenli hacamat yaptırıyorum. Ruh sağlığı adına kendimi daha iyi hissediyorum.
Kim okuyor?
@Sessizkalamayan ifrit’miş.
Ama geçen bir kontrol yaptırdım büyü, sihir yok dediler.
Bakarmisjn
Bana da kontrol yaptırabilir misin bugün arabada nuska bulduk
@Melisa9873 Selam
www.instagram.com/.../?igsh=NWIzNnJ4YmxhdWJm
Buraya yaptırmıştım.
Merhaba Adminim,
Büyüye inanırım. Fala inanmam. Büyü vardır. Gizli ilimler kitabı var, yasaklanmış kitaplar var. Ben hiç büyü yapıldı mı diye düşünmedim! 😅
Kolu komşu ablalarım, sen de büyü var, kendini okut filan çok dedi, hatta kendi hocalarının adresini verdi de hiç gidesim gelmedi! 😅
Canları cehenneme! 😅
Felak, Nas, Ayetel Kürsi, yeterli! 😅
Hoca sende cin var dese sonra da şey etmek istese ne olacak! 😅
Hep görüyorum daha yeni görmüştüm! 😅
Neler var neler! 😅
Büyü Müyü Onedio 😅
Kısmen hissediyorum; ama sadece aşk konusunda bunu çok yaşıyorum. Kısmetimin olmamasını kısmen de olsa bağlıyorum. Birileri yapıyor diye hissediyorum; ama kimin yaptığını bulamıyorum. Sokak röportajcısı olsaydım, 85 milyona bunu soramadan edemezdim. 😊
Cevap
28Cevap
Büyüler ya da fallarla ilgim olmadığı için hiç öyle düşüncelere kapılmadım.. ama sürekli kendime şunu söylerim neden hep olabilecek kötü şeyler olur diğer iyi şeyler gerçekleşmez :D

Zaten başıma sıkıntı geldiği zaman olayı çözmek için nerede yanlış yaptığımı arar ve mantıklı çözümler bulmayı denerim her zaman.
Hayır düşünmedim olsa bile sadece 49 gün etkisi var ilgi alanıma girmediği için dikkatimi çekmiyor 😃
Kim dedi onu ilk defa duyuyorum
Hayir, kabala büyüsü gibi yahudi büyüleri 10 nesil devam edecek seviyededir
İfritlerin oyle azginlari vardir ki, hocaya musluman oldum diyerek elini Mushafa koyup yemin eder. Sonra kendi yoluna bakar.
@Mehmetyilmaz1991 Allah uzak etsin bizden
Hiç düşünmedim. Kimsenin bana büyü yapma gereği duyacak kadar kötü durumda olduğunu sanmıyorum zaten 😂
Bazı şeyler twrs gidebilir ama ben hiçbir zaman büyü olayına maruz kaldığımı düşünmüyorum.
Yok valla ya inancım var ama o toplara şut çekmem 😃
Bana cidden yapıldı bir ara shdh :D
Son bir yıldır ailecek hastaliktan sirtimiz dogrulmadi, 2 ay once elimde kınayla uyandim ve o oldugunda öğlen vakti elimde carpilmaya benzer kasilmalar oluştu elimi kontrol edemedim canım acidi, cok doktora gittim hatta kasilmalar doktorun da yanında oldu ama hicbirsey bulamadilar, neden olduguyla alakalı birsey diyemediler, bi sürü test oldum nöroloji dahiliye kalp.. anne tarafıma birinin yapabilmis olabilcegini dusunuyorum, abim 4 kere ameliyat oldu, annemin karacigerinde rahatszlik basladi, teyzemin beyninde tümör cikti, dayimin beynine pihti atabilir diye hastaneye yatrdilar, ananem bi yildir acile kaldiriliyordu ve ameliyatın birinde ölümden döndü, mide bulantim hic gecmiyor ve kuran okunurken arada rahatsiz oluyorum cunku bulantim artiyor
Yapıldığını düşündüğümde bir falcıya sorduğumda Büyü diye bir şey yoktur. Sadece insanları kandırmak için para ticareti vardır demişti.
Ki, ben büyü yaptıranları çok gördüğüm için tehlikeli işler bunlar diyorum. Çözümü ve geri dönüşü olmayan şeyler. Sizi, yolunuzu ve hayatınızı tıkar ve çok etkiler. Korkusuz olmak inanmamak bir yere kadardır.
Birilerinin büyü yapabileceği pozisyonda değilim, kim hangi gerekçeyle büyü yapsın?
Düşük zekalı, vasıfsız köylülerin kendilerini özel hissetmek adına inandıkları saçmalıklar..
Beni sadece kadınlar büyülüyor 😀🤣😉 şaka şaka.. şaka bir yana lise uni.. belki sonrası bir kaç sene.. kadınlardan büyülenen yaşlar bunlar..
Normal buyuye gelince bilemem.. pek anlamam isim olmaz doğru bulmuyorum.. iyisini de kötüsünü de..
Büyü değilde kimin nazarı var üzerimde diye düşündüğüm çok oldu özellikle bu aralar.
Yeni aldığım telefonum ekranını kırdım sürekli bir yerlere çarpıyorum bazen ıstediğim şeyler yolunda gitmiyor bir yerde bi sıkıntı var ama çözemedim.
Başımda para çevirip birilerine vermem lazım.😀😀😀
Bu tarz şeylerle uğraşan çok fazla insan var.. Böyle şeyler ilgi alanıma girmiyor..
Bizzat yapıldığını biliyorum, oturduğum evden çıkıncaya kadar çok sıkıntı yaşadım. Allah yaşatmasın kimseye..
Admin bu soruyu keşke sormasaydın dabbe cin çarpması izledim aklıma sürekli geliyorlar
İnşallah
Düşünüyordum ve ailemize ölümüne yaptırmış kimliği belirsiz birisi. Bahçemizden domuz dili şeklinde 5 tane çatal iğneye bastırılmış muska çıkmıştı.. O da yağmur sularından dolayı ortaya çıktı.
@Truthnews Amin, Amcam attığından o zaman o şeyi böyle de imkan olmadı.
Negatiflik değil de kötü enerji ve 1 kişiye durduk yere olan saplantı bana bunu söyletiyor. Geçen yıldı işte... Çok garip. Sonradan dedim ne alaka falan filan.
Yok ya düşünmedim, başıma gelen sıkıntılar imtihan diyorum geçiyorum.
normalim galiba 😂 büyü değildir nazardır o nazar, büyü olsa duramazsın 😝
tabiki düşündüm bi ara delirdiğimi felan sandım insan boyutunca beyaz bir şey gördüm evin içinde inanmadılar bana
Nazar vardır üstümde belki ama büyüye kimse uğraşmamıştır diye umuyorum.. öyle de hissetmedim
Hayir dusunmuyorum, boyle bir sey yapan varsa da bana karsi beyni cocuk beyni kadar calisiyordur ciddiye almiyorum öylelerini.
valla düşündüm pek dini inançlarım olmasa da başıma gelenler normal değil çünkü birde ana/baba tarafından çok şüpheleniyorum kesin yapmışlardır.
Ben de inanmıyorum ama çevremde sevdiğim insanların yakasından dert eksilmeyince düşündürmüşlüğü var
Hiç böyle bir düşünce içine girmedim aman allah korusun😛
Yorumu okuyunca birden gülme hissi olustu nedense bende
İnanmam ama başıma bir şey geldiyse kesin nazardır 😂😂
Kafamı öyle şeylerle yormam.. yaşadığımiz gerçeklikler zaten yeterince yorucuyken.😊
Hiç sanmıyorum
Kim beni başına dert eder diye düşünüyorum
Bu değil de nazar niye degdiriyorsunuz hayın insanlar diyesim geliyor sjdjdhd
Bir keresinde evet ama zihin gücüm ile onu yok ettim ve bu gerçekten de olmuştu 😰
Evet baya yapıldığını da düşündüm yani eminmiş gibi ciddi ciddi.
Korebudistlik inancında büyü yapmak var ama bana yapıldığını düşünmüyorum
Büyüye inanıyorum hatta bununla ilgili Felak ve Nas Suresi vardır ama hiç düşünmedim.
Düşünmedim.. ama ciddi anlamda bu durumdan rahatsız olan kişileri gördüm, yapılıyor.
Bana geliyor hatta biz bükere falcı bir kıza sormuştuk dedikleri doğru çıkıyor bu arada
Çoğu insanın kalbini kırmışımdır illa ki yapan olmuştur 😂
Nazara inancım var. Diğer türlüsüne inanmıyorum.
Ama büyü yapılmıyor değil ki🥲 büyünün varlığı Kuran'da da geçer fakat İslam dininde yasaktır :) inancını bu şekilde hatırladım 🙃
Bir aralar düşünmüştüm ama saçma olduğunu anladım. Belki yapılmıştır ama bilemeyiz.
Evet bazen düşünüyorum bunu. Bana kesinlikle büyü yapıldı diyorum dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. Kendilerine dönsün inşallah yaptılarsada.
Fala burca inancım yok sadece büyüye inancım var evet düşündüm çünkü kanısına kadar olaylar oldu ve şüphe ettiğim şahış kadındı hal ve hareketleri zaten aşırı korkutucu birisiydi
Bir kere kız arkadaşım vardı ayrıldık bir yıl rahatsız etti. Sonra başka bir kadin sen iyi bir insansın ben evliya torunuyum sende büyü var dedi. Hiç aklıma gelmemişti ama o sözlerden buyulendim. Hayatina kimse girmesin diye büyü yapılmış dedi. Gercekten uzun yıllar hayatıma kimse girmemişti. Sonra bana büyü yapılmış kadın bana iş atmaya başladı. Tabiki böyle insanlardan hep uzak durdum belki büyüyü bozmuştur. Cunku ondan sonra yılda 2 3 tane sevgili yapmaya başladım
Kesinlikle. :D
İşlerim bir ara yolunda gitmiyordu patron, babaannemin verdiği muskayı çıkarınca düzeldi.
Bilmiyorum galiba
Hangi işe başvursam ret cevabı
Hangi sınava girsem kazansamda torpil var
Torpille başkası giriyor bilmiyorum
Çok saçma bulsam da bu mevzuları bir ara ciddi ciddi düşünmüştüm. Her kötü şey arka arkaya başıma gelmişti..
Bende pek takılmam ama rahmetli annem çok düşerdi bu işlerin peşine.
Yapmıştır mutlaka bana
Bazen düşündüğüm oldu bu kdr aklımı kaybetmemin başka sebebi olamaz gibi geldi
Düşündüm. Ruhsal olarak sıkıntılar, bunalımlar yaşadım. Psikiyatriste gittim.
Çok kez düşündüm.. Bazen daha aklıma geliyor.
Düşündüğüm zamanlarda oldu vaktiyle benim vişne suyu icirdiğim kişilerde oldu :D
Büyü vardır nazar vardır bunun çaresi de vardır. (müslümanlar için)
Yok abi büyüyle ilgisi yok hepsi benim mallığım absbsbsb
Nazar büyü fal muska hiçbirine inanmıyorum . maalesef normalim 😅
Galiba düşünüyorum. Yoksa ben, onca yalanlarını bilmiş olduğum birine vaktinde tekrar şans verip sevgili olmazdım.
Benim hayatım hep negatif heesey üst üste gelir hicbisey yolunda gitmez abartmıyorum cidden süpheleniyorum ne yapsam elimden bişeyde gelmiyor
Ben fal ve bioenerjiyle aram iyi olduğu için arkamdan önümden ne iş çevrilir bilirim
Seneler önce bi ara düşünmüştum😂
Evet büyülü bir yapım var xd
Evet o his geliyor bana da ya😅😂
kesin büyü var 😀
Hayır hiç düşünmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?