Arkadaşlar büyü yaptırmak çok günahtır. Özellikle ben bu tür şeylerden ürken biriyimdir. Kesinlikle hem günah olarak görürüm hem de çok büyük bir kötülük olduğunu düşünürüm. Siz hiç büyü yaptırdınız mı?
Size yapıldı mı?

Arkadaşlar büyü yaptırmak çok günahtır. Özellikle ben bu tür şeylerden ürken biriyimdir. Kesinlikle hem günah olarak görürüm hem de çok büyük bir kötülük olduğunu düşünürüm. Siz hiç büyü yaptırdınız mı?
Size yapıldı mı?

Evet yapıldı, annemlere yapılmıştı zamanınsa 3 tane muska çıkmış evden...2 ay önce işlerimiz rast gitmiyo diye kardeşimle birinin önerdigi hocaya gittik, hocaya hiçbişey demedik, adam zamanında annen ve babana büyü yapılmış onun etkisi hala üzerinizde dedi, cevşen yazıp verdi 1 bucuk sene bunu tak dedi bakalım ne olcak
En yakının yapıyo, annem ve babama annemin anne ve babası yapmış, uzakta aramamak lazım yani
Annemin babamla evlenmesini istemiyolarmış kötülük ypan uzakta olmaz o yüzden
Öyle tabide yapıyolar işte evladı olması bişey değiştirmiyo
Cevap
3Cevap
Buyuye inanan da yapmaya calısan da OKB hastasıdır, psikiyatrik problemleri vardır
Eşim ya da eşimin ailesinin yaptığını düşünüyorum bana.
Nedir çünkü eşimin ailesi bana düşman kızını kacırarak evlendim şartlarını yerine getirmedim ailesinde büyü yapılan kişiler var ve bende bir dönem psikolojik rahatsızlık gecirdim hala savaşıyorum bana büyü yapıldıgı için psikolojimin bozuldugunu düşünüyorum eşimde bu büyü olaylarında çok bahsederdi bana ailesinde büyücülük oldugu kesin yani
Belki biliyorsundur büyü yapılan kişinin psikolojisi bozuluyor.
Evet duymuştum dalgın bir ruh halinde, unutkan, uykusuz oluyor. Bir kahve falı baktırmıştım bir kişiyle alakalı adam şey demişti bu çocuğun üstünde çok yüksek bir enerji var büyü yapmış olabilir evlendiği kişinin ailesi vs dedi. Bu gerçek olabilir mi acaba diye düşünür dururum. Bir de çocuk birden evlendi kızla ama evlenmem vs diyordu
Olabilir ben bir dönem kafamdaki takıntılardan kafaya yiyecektim şimdi ilaç kullanıyorum onlar bir nebze fayda etti ki kafam şu an çok şükür daha rahat eşimle bir dönem ayrı kaldık ve eşim pinterest adlı uygulamadan sanırım yanlışlıkla eşler arasındaki soguklugu gidermek için şu duayı mesela 100 kere okuyun suyuna üfleyin ve içirin tarzında bir pin beğenmiş o yüzden eşimden de süphe ediyorum bu da büyüdür bence
Canım büyü olayı karışık biraz
iyi hir hoca bulmak gerekiyor
Büyü yapabilen bir hoca yok
yapmıştır 3r0sbiç0cinin biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?