Moral bozukluğunuzu gidermek için yaptığınız en saçma şey neydi?

NY demişken:
Sevgilimle NY Metropolitan müzesine gittik. İçeri girmedi. Seni burada beklerim dedi.
Uzun sürer, gelsene dedim. İstemedi. Kıroydu biraz
Moralim bozuldu.
İçeride 5 saat kaldım. Ressam bir Amerikalı benimle çok ilgilendi. Adı Brad di. Hatta beni karanlık bir köşede öptü. (Çok yakışıklı olmasa güvenliğe söylerdim.) Bana adres ve telini verdi. Erkek arkadaşımla geldik dedim. Bırak onu, gel bende kal dedi.
O tatilde ne zaman moralim bozulsa Brad i aradım.
Hayat hep bize yeni fırsatlar sunar.
Kumbarada bozuk para biriktirme hobim var yıllardır canım sıkılınca onları mutfak masasına döküp saymak oluyor 😂 çünkü onları tek tek saymak ne kadar olmuş vss düşüncesi beni mutlu ediyor diyebilirim
Salonun şeklimi değiştirmek, Allahim o kadar yorulmuştum ki, öyle bozulmaz böyle bozulur iste.. hayir bide hoşuma gitmedi tekrar eski haline aldim 🙄🙄
Jsjsj kendini yormuşsun
Millete sataşıyorum, gıcık ediyorum falan :D anında modum yükseliyor tövbe bismillah sjsja
Şeytan görünce bende tövbe bismillah çekiyorum jsjzj
Gördün mü :D
Yazışıyorum şu an kendisiyle 😅
Beni de tanıştır nolur bir kaç sorum olacak kendisine 😃
Yahu sensin demek istedim o hshj
ahahahahkdhajakk aa evet ben :D soruları alayımmm
Pirinç pilavı neden tane tane olmaz
Bunu mu soruyorsun sen şeytana hay ben senin 😅
😂😂 aklıma başka bir şey gelmedi
Tükürüyorum sıvısı fazla olunca löpcük oluyor 😃
Jsj Çok kötüsün 😂
Namım yürüsün şeytan olmak kolay değil djdsj
Günaydınlara gelesin emi jsjj
Günahlara* 🙄
İyi bari cuma mesajlarına gelesin emi demedin 😂
Daha hızlı olmalısın düzeltmekte djjaa
Cumadan cumaya yoklama çekmek olmaz. olacaksa hep olmalı 😅
Oşşşt kimse yoklama almasın musallat olurum 😅
Sana teşekkür falan yok ya
Niye bee
Sen teşekkür etme özürlüsün de ondan
Jsjj tek özürlü halim bu olsun
😒 ayh aman olsun djkd
Cevap
15Cevap
Saçma şeyler yapmıyorum hiç sadece sigara kahve bu ikiliyi yapıyorum bunlar anlık olarak kurtarsa da tamamen moralimi düzeltmiyor.
Düşündüm de yaptığım saçma bir şey yok. Olsa olsa siteden gitmekti diyebilirim..
canım sıkıldı diye gecenin üçünde temizlik yapmış banyoyu foşur fuşur yıkamış insanım
canım sıkıldı diye hamur açıp mantı yapmış kadınım 😂
canım sıkıldı diye alışveriş yapmış insanım ki en sık bunu yapıyorum galiba
Senin canını bol bol sıkmak lazım 😅
olmasa daha iyi 😂
Arım Balım Peteğim şarkısını dinleyip, ağlayacak raddeye gelip temizlik yapmak. Bu sekilde savuşturmaya çalışmıştım kendimdeki moral bozukluğunu, kalp ağrısını
Valla şu an moralim çok bozuk canım da hiçbir şey yapmak istemiyor. Öylece oturuyorum KS de sorulara bakıyorum
Ay ben salonun ortasında kulaklığı takıp delicesine dans etmiştim. Tavsiye de ederim he işe yarıyor 😂
saçma bir şey yapmam ya alışveriş yaparım ya da dışarı çıkar gezerim
Valla atlıyorum arabaya çekiyorum kenara manzaraya karşı müzik dinliyorum yakıyorım sigara on numara motive🤣🧿👍
Buraya gelip insanlara satasmak bir numaralı hobim 😀
Hiçbir yere gitmesem bile düğün makyajı yapmıştım.
Birilerine sataşırım darlarım eşek şakası yaparım ya
Balkondan aşağı işemek. Gece yapıyorum ama bunu
Pasta böreklere sararım ben yapacak bişey bulamayınca, 5-6 çeşit yapar çıkarım
Yaptığım hiçbir eylemi saçma olarak nitelendirmiyorum ki. Yaptıysam muhakkak bi bildiğim vardır
Geçenlerde ağlamaya çalıştım valla dedim belki ağlarsam bunu hızlıca atlatırım. Acayıp müzikler dinledm zorla ağlamaya çalıştım rezil bir durumdu
benım moralım bozuksa hıc bır seyi görmek duymak ıstemem , herşeyden ve herkesten uzak kalırım
Caminin minaresinde şarkı söylemek istedim ama izin alamadim dahada moralim bozuldu 🥺
Saçma mı bilmiyorum ama bir çocuk parkına gidip çocukları izlemek bana iyi geliyor.
Siteye sarmak..
moralim bozuk kazık yedım cok mutsuzum eskıden buraya gırmek beni mutlu ederdi buraya geldim
En İyi Cevap