İşte benim mallıklarımı rahatça ortaya dökebileceğim bir konu..
Gözlük gözümdeyken gözlük aramak (aslında bunu gözlük kullanan herkes yaşamıştır)
Aktarma yapıp sonra yanlışlıkla geldiğin yöne geri gitmek (bunu da benimle aynı şehirde olan pek çok kişi yaşamıştır hatta bu durumu abartıp son durağa kadar gidenler bile var)
İş yerinde hazırladığım bir şeyi, hazırladığımı unutup baştan başlamak, bu başıma birkaç kez geldi
Yanlış kişiye mesaj atmak
Girdiğim küçük oda gibi bir yerde benden başka birinin daha olduğunu bir süre sonra fark etmek ki o yöne dönmeme rağmen
Tüm bunlara artı olarak ben zaten çok dalgın bir insanım normalde de, bana sürekli "transa geçip hiçbir şey duymuyorsun" diyorlar. Adeta farklı bir aleme geçiyorum yanımda bazen kıyamet kopuyor fark etmiyorum.
Benzeri az bulunan bir model olduğu için, yakınlarda park etmiş bir aracı kedi aracım zannedip kapısını da açamamam üzerine eve taksiyle gidip 2 gün süresince sigortamın yol yardım hizmetleri konusunda araştırma yapıp (2 gn ful araştırma yapmadım tabi) en sonunda kendi arabamın yanında otomobil çilingiriyle randevulaşmam ve arabayı anahtarımın açması üzerine olayı fark etmem; daha neler neler var ama ilk aklıma bu geldi
işim acil olduğu için yürüme mesafesi sayılabilecek bir internet kafeye arabayla gidip kafa patlatacak şekilde 4 saat çalıştıktan sonra eve döndüm; 2 gün sonra arabayı almak üzere evimin otoparkına indim ki araba yok; oraya park ettiğine emindim zaten binanın önünde de yoktu... meğer 2 gün önce internet kafeden eve dönerken arabayla geldiğimi unutum yaya dönmüşüm :)
İşyerinde aynı anda gelen çay ve nescafe siparişine tamam diyip bir yandan gelen diğer siparişleri aklımda tutarken aynı bardağa önce nescafeyi boşalttim. Üzerine de çay koyup servis etmem😂😂🙈🙈 Allahtan müşteri fark etmeden "yanlış sipariş oldu" diyip hemen değiştirmiştik. Kafam aşırı dalgindi o gün ya... Ekmek dolabından aldığım ekmeği buzdolabına koyuyordum. Bıçakla işim bitince çöpe atıyordum 😂
CIN/Guangzhou Havalimaninda valiz sirasinda beklemeye calisirken. Arkadaslar denk geldi havalimaninda onlar Amsterdam'a Ben aktarmali Brüksel ucagini alicaktim.. biz dedik vakit var gidip barda birseyler icelim dalip gittik ve ucaklari kacirdik.. '' Ve aktarmali hepimiz Paris ucagina bindik.
Aslında o gün hoşlandığım kişi şantiye şefi yani Red etmişti beni bende normalde kafaya takmayan biriyim ama takıldı noktaları verdim tam başlanacak ustalardan biri geldi ve burasının alınması gerekiyor demesi ile tekrar nokta verdim 😂😂😂
Bonjour! Pek dalgın olmuyorum ama bu sıralar uykusuzluktan dolayı şaçma sapan hareketler yapıyorum. Kulağımdaki kulaklığın tekini tüm sınıfta aramıştım geçenlerde 😆. ❤
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Kadınlar tuvaletine girdim çıkınca bir bayan bana baktı. cok utandım ama çok bu kadar kizarmamisimdir herhalde. aklima geldikçe utanıyorum. sürekli gittiğim yer mekan sahibine beni şikayet etti bayan
Bende buna benzer bir şey yapmıştım 😅 Bardağa çayın dem kısmını doldurup sıcak suyu doldurmayı unutmuştum az kalsın insanlara öyle ikram edecektim ki sonradan dank etti hemen doldurdum sıcak suyu.
Sevgilimden ayrılmıştım hüngür hüngür ağlarken başka bir çocukla konuşmaya başlamıştım benden telefon numaramı istemişti O anki dalgınlıkla uğruna ağladığım sevgilimin telefon numarasını vermişim😂😂😂😂
Bir kiza yarim saat boyunca uyku haliyle baktim o da bana bakti gulumsedi cilve yapti filan sonra kendime gelip yanindan gecip gittim yani farkinda degildim ne yaptigimin
annem çaydanlığa su koy demişti, bende çaydanlığa su koyup ocağı yakmadan öylece bırakmıştım. o zamanlar hayatımda hiç çay yapmamışımki nerden bileyim ne demek istediğini.
@Bartimée Adamda hiç bozmadı o zaman 13 yaşında ya varım ya yokum adamın yüzüne baktığım da benim sıfatım kaydı işte böyle bir m4llık Allahdan adam iyi bir şekilde tepki verdi. Hiç unutamıyorum tam bir rezillik.