Çok fazla yabancı dizi falan izliyorum yani o yüzden girdi valla bütün ingilizce aklıma ağzımdan kaçıyor hep bir yere falan çarpınca awww falan diorum sonra oh my god!! Dediğimde oluyor sasirinca falan herkes bana tuhaf tuhaf bakıyor rezil oluyorum cidden yaa ama valla isteyerek yapmıyorum ki
Güncellemeler
+1 yıl
Küfürde ingilizce ediyorum aYa turkce yerine
Sürekli ingilizce kelimeler kullanmam cringe (utanç verici) mi?
Bence farkında olmadan bağrarak konuşuyordundur ondan insanlar bakıyordur tabi rahatsız olup onun dışında kötü bir şey yok çünkü kuzenimde normal şekilde konuşurken yanlışlıkla İngilizce konuşmaya başladığı oluyor cringe bir yanı yok yani
benim yorumumla ve soruyla yazdığının ne alakası var benden bahsediyosan sinirlenmediğim sürece küfür etmiyorum istersemde ederim seni ilgilendirmiyo istemeyen istemesin umrumdamı senki erkekler hiç küfür etmiyo kızlarda küfür etmeyen erkeklerden hoşlanıyo
Ya bi uza kıskanç karı senin gibi köylüye kendimi kanıtlamaya ihtiyacım mi var makale falan mi yazıyorum sanada turkce kullanimima dikkat edicem kimsin sen aw
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İngilizce öğrenmek istiyorum şunu fark ettim herkes İngilizce alt yazılı film izleyerek öğreniyorum bunlardan birisi sen de sanırım
Evet ingilizce altyazili izlemek gerekiyor
Hangi filmler içerikler önerirsin
Bence farkında olmadan bağrarak konuşuyordundur ondan insanlar bakıyordur tabi rahatsız olup onun dışında kötü bir şey yok çünkü kuzenimde normal şekilde konuşurken yanlışlıkla İngilizce konuşmaya başladığı oluyor cringe bir yanı yok yani
hayır ama alışık olmadıkları için bide bazen kullanıyosan çoğu şeyi ingilizce söylemiyosan değişik olabiliyo
Of evet kıskanıyorlar bide bence
e yani
kıskanırlar tabi bazen bende yapıyorum ingilizce küfür falan ediyorum
Amca ne sacmalion ne alaka
benim yorumumla ve soruyla yazdığının ne alakası var benden bahsediyosan sinirlenmediğim sürece küfür etmiyorum istersemde ederim seni ilgilendirmiyo istemeyen istemesin umrumdamı senki erkekler hiç küfür etmiyo kızlarda küfür etmeyen erkeklerden hoşlanıyo
Babam senden genç duruo aw
Biraz cringe ya maalesef
Ankara kralı daha cringe ama
Ahahah en azından safkan angara canım yarı bir yer yarı Ankara değil sen yar türkçe yarı ingilizce konuşuyorsun
İsteyerek yapmıyormuş mazur görün.
Evet hayatımın yarısı ingilizce geçiyor ya diziler yüzünden valla aklıma ordan girdi hepsi
Tabii tabii.
Boşu kes
Sen once Türkçeyi ogren sonra İngilizce konuşursun.
Knk 4 dil biliyorum sen 29 yıllık hayatında turkceyi zar zor konusuyorsundur
Daha ana dilini adam gibi konusamamandan belli. Yalanciyi zikmiyorlar ne de olsa.
Ya bi uza kıskanç karı senin gibi köylüye kendimi kanıtlamaya ihtiyacım mi var makale falan mi yazıyorum sanada turkce kullanimima dikkat edicem kimsin sen aw
Tamam kutsal bakire.
Ayrıca bana deyip cümlelerinin imla hatası icermesi ayrı bir komedi aw sjsjsjsbj delirdim
Biliyorsan nolur banada öğret 🥲
Valla 12 yaşından beri yabancı dizi izliyorum kendi kendime öğrendim öyle c1 seviyesinde şu an bi fransizcayi falan kendi başıma öğrendim
Tebrik ederim bende kendi başıma ingilizce öğrenmeye çalışıyorumda konuşamıyorum 🥲
Konuşamamak normal zaten başta bunda üzülmeni gerektirecek bir durum yok zamanla oluyor ama zorlaman lazım tabi
🥲🥲
Hiç sevmem
Evet genelde nedense ingilizce bilenleri kıskanıyorlar hep
Of course !