Kişilik & Karakter Sarılmanın Gücüne inanırmısın? Rastqele61 Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sarılmanın gücü, sözlerin yetmediği anlarda bile kalbimizi anlatmanın en saf yoludur. 🫂 Güncellemeler+1 yıl Güncel Sarılmanın Gücüne inanırmısın? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Evet ama yıllardır sarılmadım kimseye 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl İnşallah sanada sımsıkı sarılan biri çıkar
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl İnanırım. Sarılmak, kalplerin konuşmasıdır. Ruhların sessizliği ve birbirini kabullenişi.. 1 1 Yorumla Rastqele61 +1 yıl sarılırsın sessizce sımsıkı
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Evet, özellikle koca memeli birine sarılınca ne dert kalıyor ne tasa 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet inanıyorum 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. İnanırım 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Evet inanırım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet ama yıllardır sarılmadım kimseye
İnşallah sanada sımsıkı sarılan biri çıkar
İnanırım. Sarılmak, kalplerin konuşmasıdır. Ruhların sessizliği ve birbirini kabullenişi..
sarılırsın sessizce sımsıkı
Evet, özellikle koca memeli birine sarılınca ne dert kalıyor ne tasa
Katkisi olur tabi
Evet sarilmanin gücüne inannirirm
Evet inanıyorum
İnanırım
Evet
Evet inanırım
Evet tabii 😌