Önceden olsa insanlara söylediklerine ve düşündükçelerine kafamı çok takıyordum yani ben söylediklerimi anlatmaya çalışırken karşımdaki insanlar anlamak istediği gibi anlıyordu ve günlerce kendimi kötü hissediyordum, artık son dönemde evde babamla dahi şunu fark ettim ki o bile istediğini anlıyor istediği şekilde yorumluyor istediği şekilde davranıyor yani benim ne söylediğim veya ne anlatmaya çalıştığım bazen kimsenin umurunda olmuyor.
Durum böyle olduğu için ben de kendime göre bir yol çizdim kimseye bir şeyleri fazla anlatmak için uğraşmıyorum olduğu gibi yaşamayı tercih ediyorum.
Üzülmekten ziyade çok sinirlenirim. Nasıl olsa biliyor ve göz göre göre suçluyorsa epey asabım bozulur. Üzüldüğüm nokta, bilmeyen birinin bana inanmamasında devreye girer.
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Hayır tabi ki de üzülmem. çünkü beni anlamayan kişiye verdiğim zaman kıymetli olacağı için aksine onlarla uğraşmadığım için sevinirim bile.. çünkü insanlar bazen yanlış anlamak da ısrar eder.. doğru bilmelerine rağmen bu da kibirden egodan ya da bunun gibi şeylerden kaynaklanır.. 🍀
Bu başıma gelir. O yüzden biliyorum ama gerçekten de kendimizi izah edemediğimizde çok kötü bir his oluyor. Kendini anlatmaya çalışıyorsun ama ısrarla karşı taraf yanlış anlıyor. Kötü bir duygu
Üzülmem beni bildiği hâlde ısrar ediyorsa demekki bana mesafe koymak istiyor diye düşünürüm.. kendimi bir defa anlatırım ve artık geri çekilirim konu kapanır
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizi işin doğrusunu bilmelerine rağmen yanlış anlamakta ısrar ederek suçlayanlara kendinizi izah edemediğiniz için üzülür müsünüz?