Selamlar... Örneğin, bir kişi beni kırdı ve sadece üzülmekle kalıyorum. Onu umursamamam gerekiyor mesela ama benim için zor oluyor bu.

Selamlar... Örneğin, bir kişi beni kırdı ve sadece üzülmekle kalıyorum. Onu umursamamam gerekiyor mesela ama benim için zor oluyor bu.
Bir şekilde kendine sınır çizmen lazım. Aslında bunu zamanla öğreneceksin. Sen istemesen bile hayat bir şekilde mesafeli ve soğuk olması öğretecek sana. Biraz tecrübe ve biraz yaşanmışlık gerekiyor o kadar.
Bence kendin ol yeter kankam.. yani çok ince düşünceli olduğun için bence öylesin.. aslında bu güzel bir özellik yani kimseye kötü davranmamak.. ama bence soğuk davranman ya da tamamen hayatından çıkartman gerekiyor gerektiği zaman.. bunun için de kendini düşün kendine öncelik ver her zaman.. ya da senin canını sıkan kim varsa mesela direk çıkart hayatından
Olay çıkarmakta değil ya aslında, düşünmemeyi de keşke başarsam knk olay çözülecek belki de.
Başka şeylere yoğunlaş knk mesela daha çok kitap oku ya da sevdiğin konularla ilgilen yani meşgul et kendini böylece bunları düşünmezsin
Sağ ol kankacım.
Soğuk yapmana gerek yok yine de anlamazlar
Onlarla görüşmeyi kes hemen
Yoksa seni kırmaya devam edecekler açık bir dille kırıldığını söyle gönlünü almıyorlarsa artık görüşme
Kıymetin asla bilinmez
Bebeğim umursamamak benim en iyi yaptığım şey biraz beni örnek alırsan bu konuda bu iş tamamdır 😂. Kimse hele ki seni kıranlar umursanmak için çook gereksiz.
Yine haklısın bebeğim jfkdkd
Cevap
6Cevap
Soğuk yapmalısın :D ahsh
Kendinde bitiyor iş. Biz burada ne desek sen yine yapamazsın. Şöyle düşün, bu hayatta tek sen varsın. Sen birini kırdın diyelim karşıdaki kişi soğuk davranıyor demi. Çünkü kendini önemsiyor. Birine soğuk yaptığında o gitmez, gitse bile umursama. Bence tabi.
Yapmana gerek yok egerki yaparsan zaten senin farkli oldugun anlasilmaz
Her zaman farklilik iyidir
Sen her zaman kendin olmaya devam et
Daha mutlu hissedersin kendinj😊
Teşekkür ederimm.
Rica ederim
Kırıldıysan ister istemez soğursun zaten ama demek ki karşındaki değer verdiğin, senin için önemli birisi. Bu noktada ise mantık ve duygu çatışması başlıyor...
Hayır, önemsiz.
: )
Olmadığın yapamadığın bir şeyi sonradan yapmaya çalışmak çok yapmacık durur ve bu sen olmazsın. O yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle davran kırıldığını karşındaki kişiye söyleyebilirsin bunu hareketlerin ile belli edemesen de söyle ki bilsin
Ben çatır çatır umursamıyorum 😃 bazı istisnalar olabilir onu ayrı tutuyorum jfjdj
İstisnalar kaideyi bozmaz diyelim, bana da öğretsen kedi.
Hı hı anlıyore.
😼
Engelle, gözün görmesin. O kişi haddini bilmez, sürekli seni suçlar.
Görmezden gelmek en kolay ve etkili çözümdür
Yeterince kazık yesen var ya dünyayı dar ederdin kız 😂
Yapmak zorunda ol, yani evet biliyorum zor bir şey ama yap. Kendi iradeni guclendirmeye çalış. Kendine hep soğuk olmam lazım diye kodla, zorla.
Düşünce oturuyor ama uygulama sıkıntı.
Evet biliyorum dediğim gibi zorlaman lazım kendini, hep kendini uyarman lazım bu konuda
Çünkü seviyorsundur sevmesen ne kirikiy ne de umrumda olur.. . Biraz mesafe koymaya çalış derim. Bu kadar. takmamak adına faydasi olabilir
Bence soğuk davranmalisin ki hatalarını anlasınlar hep sen fedakar olma yapma bunu kendine ezdirme kendini
Bende o kişiye üzecek cevaplar veremiyorum yok olmuyor sessiz kalıyorum ya orta yolu buluyorum, ya da olduğu gibi kalsın diyorum üzülüyorum belki ama geçiyor
Duygularını kapatmak lazım.
Çözümü buluyşan bana da süleee
Ben de çözemedim
Hayat iyi insanlar için cehennem
Yeterince kazık yememişsindir jakksdk
Aynı sorunu yaşıyoruz
Burcunu değiştir 🙄
Net olmak gerekiyor
Umursamaaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?