Yüzlerini görmek istemiyorum. Ailede hep ayrımcılık iki yüzlülük var. Bir tane kardeşim ayrı evde yaşıyor Ona gelince kirasini bile veriyorlar. Ben özgür değilim. Okula bile gidemiyorum. Diher kardeşlerimede ne yaptığını soran yok. Bana sürekli hesap soruyorlar. Nefrete ediyorum artık 😭 hiçbir sevgim yok. Ben bütün bağımı kesmek istiyorum Nasil mücadele edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
iş bul evden ayrıl
İş bulacak kafayı bile bulamıyorum o kadar kısıtlanmış kötü durumdayım ki ne yapacağımı bilemiyorum:( nefret ediyorum ya beni sürekli arıyor neredesin. Neymis misafirler gelecekmiş ben evde duracakmışım. Dalga geçer gibi dakika başı arıyor. Telefonu açmak bile istemiyorum numarası bile kayıtlı değil. Siz olsanız ne yapardınız cidden merak ediyorum. Bu kadar ayrımcılık fazla değil mi? Hadi onuda geçtim benim okulum var sınavlarım var ben hesap vermek zorunda değilim ki. Zaten baskı yapıyorlar. Baskıcı gerikafalı ayrımcı insanlar. Sevmiyorum işte sevemiyorum bana kötülük yapan insanlara hiç sevgim kalmadı hala neden bana kötülük yapıyorlar?😭
Herkes mi kötü olur hepsi kötü bir tane kardeşim bile iyi değil. Hiç kimse yardımcı olmuyor 😭 Ben onlara hep iyilikle yaklaştım ama hiçbir Zaman karşılığını görmedim enayi yerine koyuldum hep.
Nerdensinki
Dimi nerdeyim sanki nerde olabilirim bara mı gideceğim? Onu ayrımcılık yaptıkları diğerlerine sorsunlar eve gelmeyen kere kafasına göre dışarda arkadaşında kalanlara
Nefret ediyorum evlensem falan sırf bunlardan uzak olmak için başka şehirde yaşamak istiyorum.
Isyaninda sonuna kadar haklisin. Seni merak ettigim icin sordum, sen nerdensin
Ankara
Bencede haklıyım teşekkür ederim bana destek verdiğin için.
Seni anliyorum.. Biseylerdrn uzaklasip kafa dagitmak en guzeli, boş ver bunlara takilma.
Merak ettim, senin eglenip kafa dagitacagim rahatlayacagin erkegin falan var mi, yalniz misin?
Ben kafa dağıtmak falan istemiyorum yolumu çizmek istiyorum. Tavsiyen için sağol
Takilalim belki yolumuz bir olur. Daha tanismadik bile hemen sinirleniyorusn ya
Sana sinirlenmedim sinirli değilim yanlış anlamışsın
Peki, seni merak ediyorum ama yazmiyorsun. Nerdensin peki bieaz kendinden bahseder misin lutfen
Yazmıştım ama sen okumadın demekki...
Neresinden demek istedim yahu. Seni tanimak istiyorum biraz kendini anlat yani. Of cok tutucusun galiba sen
Aynen canım aynen
Ne bu muhabbetler ya, beni de ailenden birisiyle karistirma hemen. Tersleme insani
Tamam kavga etmeyelim istersen
Neden boylesin. Seni tanimak icin soruyorum tersleyip geciyorsun.
Ben ailen degilim, sorup konusalim istyorum tersliyorsun ben ne yaptim ssna pardon?
Ben seni terslemiyorum sen öyle düşünüyorsun
Konuşmak istiyorsan özelden konuşalım burada snaa cevap veremem
Profil ismin nedir
Saydrmiycaksan yazayım
" Aynen canım aynen" diye beni sallayan sensin, bakar misin. Bence kendine gel, bana ters yapan sensin. Hadi beklyorim seni
Sen söyle adresini çok atar gider yapıyorsun
Snaa bir şey demediğim halde beni suçlama uzatma bu kadar herşeyi
Adam gibi adamim, dogruyu konusuyorum.
Sorun sende ve tavrinda tabi kardeşim, kolpa, kaypak adam olsa gik etmezsiniz
Size adamlik fazls degil mi, eyvallah
:)
Hep senin gibi düşünceliler var bu sitede he kardeşim he bayılıyoruz ayılara tamam mutlu musunuz
Sabit fikirli birinden şutu yiyorsunuz sonra kadınlar it severmiş cümlelere bak benle kavga etmeye mi geldin
Tesekkurler
Sanada iyi akşamlar