Kişilik & Karakter Kadınların özür dilediğini duydunuz mu? zamanyokki Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben haksız olsam da eşim özür diler Kadınların özür dilediği bir evren var mıdır? Kadınların özür dilediğini duydunuz mu? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Ben hiç duymadım :D tabi vardır da ben pek denk gelmiyorum 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Ben diliyorum özür dilemek erdemdir sonuçta. Özür dilemeyen insanları sevmem zaten. 1 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayatta özür dilemez hata yapsa bile şeytanlık ruhunuzda var 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kibirli olan insanlar özür dilemez. Cinsiyet ile ilgili olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. O bir tek Türk kızlarına has bir şey degil onlar da adam insan olmadiklari icin 0 0 Yorumla
Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Özür dilemek erdemli bir harekettir. Insanı küçük düşürmez. Aksine insanın değerini artırır. 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Ben hic duymadim sahsen 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Canları sağ olsun. :D 0 0 Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Tabi ki 0 1 Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl @Sjdhehrhrdh Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben hiç duymadım :D tabi vardır da ben pek denk gelmiyorum
Ben diliyorum özür dilemek erdemdir sonuçta. Özür dilemeyen insanları sevmem zaten.
Hayatta özür dilemez hata yapsa bile şeytanlık ruhunuzda var
Kibirli olan insanlar özür dilemez. Cinsiyet ile ilgili olduğunu düşünmüyorum
O bir tek Türk kızlarına has bir şey degil onlar da adam insan olmadiklari icin
Özür dilemek erdemli bir harekettir. Insanı küçük düşürmez. Aksine insanın değerini artırır.
Var evet mesela ben dilerim özrümü
Ben hic duymadim sahsen
Uzaylı mısın kızım sen niye dilemiyorsun
Canları sağ olsun. :D
Duydum yani ne var bunda
Evet duydum bazen
Tabi ki
@Sjdhehrhrdh Evet
Kocaları ölünce ondan özür dilerler