" Mutluluk, sorunlara rağmen inşa edildiğinde anlamlıdır. Bu yüzden her sorun, aslında bir çözümün fırsatıdır.."

" Mutluluk, sorunlara rağmen inşa edildiğinde anlamlıdır. Bu yüzden her sorun, aslında bir çözümün fırsatıdır.."

Çok basit bir cevabı var aslında hayata anlam katan şey sonu değil o sona giderken başına gelen şeylerde gizlidir kimse bir macera filmini sonu için izlemez kahramanın yolda başına gelenler için izler sorunsuz bir hayat hicbirsey yapılmamış bir hayattır
Hiç sorunu olmayan kimseler sıkılan ve zamanın içinde hapsolan kimselerdir, çünkü sorunsuzluk tam olarak sıkılmaya yol açar, bu da genelde bir deliliğin sonucu olarak vuku bulur hayatlarda, çünkü hiç sorunu olmadığını zanneden, öyle bir hissiyatta olan kimseler yalnızca akıl sağlığı kaybetmiş, kaybetmiş düzeye denk bir yaşamı benimsemiş kimseler olacaklardır, sözün kısası, hayat sorunlarla gelişir ve devinir, aksini düşünen kendisine başka bir gezegende başka bir hayat bulmalıdır.
Evet tabi ki de mutlu ederdi.. çünkü hayatta ki sorunlar insanları yormaktan başka bir şeye yaramıyor.. ama çaba olması lazım yani hiç bir şey yapmadan sadece mutluysam bir süre sonra sıkılabilirdim.. bu yüzden de hayallerimde ki ve istediğim hayatı yaşarken bir şeyler yapmaya yani amaç ve anlam edinmeye devam ederdim ben her zaman için.. bunu yaparken de en sevdiğim kişi yani eşimin yanında olmasını isterdim.. belki bir gün bu hayalim gerçek olur.
Sorun olmadan da heyecanı olmazdı heralde ya 😄
Teşekkürler bebeim 😄❤️💋🥂
Cevap
17Cevap
Küçük sorunlar bazen keyifli bile oluyor. Ancak evet büyük sorunlar yaşamadığım bir hayat beni daha mutlu ederdi
Hayır bu seferde her şey monoton olurdu gadası
Çok güzel bir cümle..
'' Mutluluk, sorunlara rağmen inşa edildiğinde anlamlıdır. Bu yüzden her sorun, aslında bir çözümün fırsatıdır.."
Mutluluğu inşaa edebilmek için her bir doğru kadar hatalar da önemlidir. Her bir sorun bir çözümü, her bir çözüm de ileriye dönük sağlam adımları beraberinde getirir. Ayrıca bunları oluşturabilmek için de güvenilir ve karakteri sağlam ve düzgün insanlar gerekir. Birbirilerini taşıyabilmek için.
" Mutluluk, sorunlara rağmen inşa edildiğinde anlamlıdır. Bu yüzden her sorun, aslında bir çözümün fırsatıdır.." tepeden tırnağa bir teselli cümlesidir. Sorunsuz bir hayat gayet keyifli olur boş yapmasın kimse :D
Hayır, şu an ki halime gelmek için ağır işlerde çalıştım kendime yatırım yaptım ve sıfır sosyal hayatla neredeyse bir sene devam ettim. Şimdi kazandığım parayla, gezerken ortalama insanların görünce evlenme hayali kurduğu kadınlarla geziyorum.
Hayatmda hicbir sorun yoksa
ruhsal büyümem durmuş demektir
Başıma gelen her şeyin adı sadece deneyimdir
Sorun ya da fırsat oldugunu ben degl o bilir
İnsan onda bile mutsuzluk seneki bulur.. her zamanki mutlu olunursa değeri anlasilmaz. bazi şeylerin ondan dolayı dediğin gibi inşaayi. nasil yapar insan
Hayır etmezdi gibi geliyor doğuştan sorun çözmeye odaklı olduğum için yaradılıştan kişiliğim gereği yapamazdım sanırım sıkılırım mutlu olmazdım sorunu çözünce daha çok mutlu oluyorum
Bu hayatta tüm yasanilanlar sayesinde kendimizi geliştiriyoruz... önemli olan bunlari fark edip ona göre davranmak
Mutlu ederdi fakat sıkılırdım kavga dövüş seviyorum xffdfgdf
Eder yaa.. Hiçbir sorun olmadan mutlu yaşarım ben 😄
Etmezdi, aslında sorunları çözmek bizleri mutlu ediyor...
Mutluluğun değerini anlamazdık o zaman. Etmezdi sanırım
sorunların gerçekten sorun olup olmadığı kıstası da var mi
Karşıtlıklar birbirini var eder diyelim özetle. :)
Belki de o zaman kıymetini bilemezdik.. bilemiyorum…
Evet ederdi ama sorun olmadığı zaman da bu sefer kişisel gelişimime katkısı olmazdı
Bütün olay o zaten mutsuzluk veren şeyler o sorunlar onlar olmasa misss
Etmez hayatımızın her yerinde bir imtihan var sıkıntımız olmasa sıkıntımız olmuş olur
Tek düze ve monoton olurdu
Luis Aragonun
Mutlu Aşk yoktur şiirinde ki gibi
mutlu eder ama bir süre sonra tatminsizlik başlar
Sen bunu başarabiliyomusun?
Mutlu ederdi ama sıkılırdım
Evet xd
Tatsız tuzsuz yemek yemek gibimi
Evet ederdi keşke olsaydı
Keşke hayat sorunsuz olsa bee :)
Mutlu eder. Sorun olusa çözeriz
mücadele mücadele mücadele