Şu an yaşıyor olduğunuz hayatı geride bırakıp yeni bir hayata başlamak sizi mutlu eder miydi?

Şu an yaşıyor olduğunuz hayatı geride bırakıp yeni bir hayata başlamak sizi mutlu eder miydi?

Belki mutlu ederdi ama bambaşka bir hayatta sil baştan başlamak sevdiklerim olmadan zor olurdu.
Çok şükür sil baştan başlayacak kadar kötü bir hayatım yok.
Şöyle bir düşününce ilk başta mutlu olacağım kanısına vardım çünkü hatalarımdan ders çıkarıp daha kaliteli bir hayat süreceğimi düşündüm. Ancak anlık olarak aydınlandım ve hayatın her fırsatta acımasız olduğunu hatırladım. Her istediğimiz her zaman gerçekleşmez. Ütopik düşünceler bizim yaşadığımız sıradan hayatlara sökmez. Bu yüzden bir daha dünyaya gelmek dahi istemiyorum. Bir an önce şu serüvenin bitmesi umuduyla...
şu an olduğum kişiyi seviyorum. yaşadığım tüm iyi ve kötü olaylar sayesinde bu kişi oldum. o yüzden o kadar tecrübeyi yakıp yeni hayata başlamak istemezdim
Açıkçası beynim sıfırlanmadan ve yaşadığım tecrübelerle göz önüne alınarak sıfırdan bir hayatı başlamak isterdim ama tabii böyle bir şey mümkün değil yani beyninizi sıfırlamak ve geçmişte yaşadığınız şeyleri sıfırlamak mümkün değil ama onları bir kenara bırakarak tertemiz bir hayatı devam etmek bizler için mümkün bir şey Yeter ki başarmayı bilelim
Cevap
13Cevap
Aynı şartlar altında hiçbir hayat beni mutlu edemez
Mutlu etmezdi artık hiç bir şey
Sıkıcı olurdu ya. Her şeye bir daha baştan başlamak, yok kalsın
Elbette. Şuanda fena sayılmam ama sil baştan olsaydı daha farklı olurdu illaki.
Mutluyum şu an yeni bir hayata başlamak istemezdim.
Mutlu eder mi bilmem ama baya iyi geleceğine eminim. Deneyeceğim yakında
öyle olucakmış gibi hissediyorum ama buku yapan insanları dinledeğimde geçmişin peşlerini bırakmadığını anladım
Çok kafa insanlarla karşılaşacağımın garantisi varsa evet. Sürekli geriye dönüp bakacaksam, hayır.
Sil baştan
ağlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak
Boş hayalin lüzumu yok. Her şey olması gerektiği gibi oluyor bu hayatta
Evet çünkü hayatı kaçırdım gençliğimi hiç yaşayamadım mutlu olamadım çok eksik kaldım
Fazlasıyla keşke şu an yaşadığım hayatı hiç yaşamamış olsyadim 🥺
Paralarım sıfırlanmayacaksa kabul
Dünya rezil bir yer gerek yok
Bu arada soruyu yanlş anlamışım sil baştan yapmama gerek yok işim var ztn
Bu coğrafyada olmazsa eder.
Şu an tek ihtiyacim olan şey
Evet her seyi resetlemek istiyorm
Hayır. Beni yok olmak mutlu eder. 😂
şu an mutluyum o yüzden gerek yok ya
Evet çok mutlu ederdi
Edebilirdi ama bunada şükür
Bazen sil baştan yapmak gerekiyor 🙂