3yillik evliyim esimi daha onceden tanıyorum çocukluk aşkım aslında cok iyi biri özünde çocuğuna bana evine bağlı biri ara sira iddaa oynadigini yakaladim sesimi cikarmadim gormezden geldim baktım olmuyor yüzüne vurdum kavga ettim söz verdi sonra takip ettim bisey yok bi kac ay 2 gun once yine kagit çıktı cebinden onun gözünün önünde cikardim bisey yok dedi gecistrdi hesaplarina girdim internetten oynamis dellendim dun kavga ettim agzime ne geldiyse saydim en son bosanalim dedim ben yapamiyrm senin arkani surekli toplayamam çocuğuma yazik evin rizkini veriyorsun diye baktım yüzüğünü cikardi koydu masaya sabahta gitti ise az oncede profil resmini degismis gelde gebertme bu adami
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sırf iddia oynuyor diye yuvanizı yıkmayın sakın. Günahı küçümsemiyorum ben de beş vakit namaz kılıyorum ama yuva yıkmak çok kolay
Çocuğunuz ya annesiz ya babasız büyüyecek. Yuvanizin rızkının tümünü ona verip sizi aç bırakacak bir kunar değil sonuçta. Vallahi gü ahı küçümsemiyorum ama kocanızı çok övuyorsunuz yuvanızı direkt yıkmaktansa ıslah olmasına çalışın. Bunu en iyi yapacak sizsiniz
Evet yikmam kolay ama inanin artık ben tek basima caba göstermek istemiyrm kendimi cok degersiz canım gibi görüyorum
İnsan kendini canım gibi görüyor
Çok cabaliyorum inanki onun iyiliği için herseyi yaptım ve yapıyorum ama guvenimi cok sarsti artik ben bisey yapmak istemiyorum biraz o duzeldigine beni ikna etsin göstersin istyrm tek tarafli caba anca insani icten ice yer bitirir
"Yıkmam kolay" yazdığınıza göre boşanma lafını bi anlık öfkeyle söylemişsiniz anladığım kadarıyla. Eşinize de bunu ifade edin ama bir yandan da bunu size yaptıran şeyin onunla birlikte bütün ailenizin kursağına haram lokma girmesinden korktuğunuz olduğunu söyleyin. Hatta bunları söylerken mesela eşinize sarılırsanız onu zayıf noktasından vurmuş olursunuz. Onun iddia oynarken salgıladığı dopamine ihtiyaç kalmaması için onu duygusal ilişkinizle salgılatmalısınız bacım. Bak bilimsel konuşuyorum
serdar ortacın da yuvası kumardan yıkıldı. bence daha da borc batagına batmadan ayrıl kurtul derim. bu da bi bagımlılık
Bacım Serdar Ortaç belki milyon dolarlık kumar oynuyor. İddianin günahını kesinlikle küçümsemiyorum ama evini aç-açıkta bırakacak bir para kaybetmiyor
@Mehmets1993 her gün 5 kurus da olsa kumara yatırsa zamanla o dag olur. belki 5 sene sonra cocugunun Allah korusun bi hastalıgı bi kazası icin kenara atıp biriktirse karsılayabilecegi parayı haram yerlere harcamak mı dogru olan
Bacım beni iddiayı savunuyormuşum pozisyonuna sokmayın lütfen. Çocuk için babası iddia oynasa mı daha zarar, babasız büyüse mi daha zarar
@Mehmets1993 cocuk icin anne babanın sürekli bi sebepten kavga ettigi anlasamadıgı ortamda büyümektense anne baba ayrı ama kavganın olmadıgı huzurlu ortamda büyümek daha iyi.
@Mehmets1993 ac açıkta birakmiyor belki ama benim bu konuda destegimi biliyor kac kez konustum hatalarini telafi ettim sorun iddaa degil guvenimi yerle bir etti benim
keske evlenmeden önce daha iyi tanıma fırsatını bulsaydın canım.. mesela verdigi sözü tutmayan birisi.. güveninin kırılmasında haklısın.. bi de mahcubiyet duyacagına sanki haklıymıs gibi triplere girip tepene cıkmaya calısıyor.. keske bu kadar yüz vermeseydin
@Hayalprest01 bacım psikoloğa götürsenize ısrar edip
Önceden oyle degildi ki bu son zamanlarda oldu ne olduysa yoksa beni incitecek bir adam degildi hep ailevi ve ortak islerden dolayi adam mahfoldu
belki de hep böyleydi ama sen yeni öğrenmissindir canım, cünkü bu bagımlılık oluyo genelde yıllarca devam ediyo, defalarca bırak demene ragmen bırakmaması, kumar icin evi bile terk etmesi bana bunu düsündürdü
@Mehmets1993 hayatta gitmez
Anladığım kadarıyla sizin de sinirleriniz yıpranmış. Aile terapistine gidebilirsiniz beraber. Hem bunu teklif ederek, "ben seninle ilişkimi tamir etmeye çalışıyorum" dediğinizi de vurgulayın. Boşanacaksanız yine boşanın ama iyi düşünmeden, çevreyle istişare etmeden bir karar vermeyin bacım
Allah yardimciniz olsun evde bakara suresini acin dinleyin
Esinizi bu durumda biran önce kurtulur insallah
Evlilinizi kurtarin..
Ben artik tek basima cabalamak istemiyrm akli basina gelsin diye dedim boşa beni sonra ne halt edersen et dedim
İnanki açıyorum dinliyoruz ama bir insan bu kadar mi seytanlasir
Al karşına konuş.. evlilik oyuncak işi değil ayrilmak en son çagre ama çabalayin ve esinde kurtulsun
Ilerde pisman olursunuz cocuk icinde cok yazik
Kac kere konustum hep tm dedi sonra baktim ufak ufak oynuyor istemiyrm oynmasini ben bisey alırken kac kere fiyatina bakip ihtiyac mi degil mi diye kendimi yerken o paralari gönül rahatligiyla dagitabiliyor
Cok zor gercekden.. bu bagimlilik gibi tedavi göremezmi birinden destek almali bence
Ailesine bahsettin bu durumu bekkit annesi babasi biseyler söyler
Dua et abla baska cagre yok
Annesi babasi cozecek degil insani rezil ederler ortak işleri var sonra bisey olsa baskasi bisey yapsa bunun sucuna kalir hirsiz damgasi yer
Allah yardimcin olsun dua etmekdne baska bi cagre görmüyorum
Aynen oyle
Anladığım kadarıyla bağımlı olmuş bıraz zor bırakır
%100 hatalı ve sığırsın. Adamın oynadığı iddadan SA NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ben bile oynuyom abartmiyosa sorun yok
Edenler var ve onlara vurdum duymaz denilir
Eder
kumar kötü