Kişilik & Karakter İyi geceler herkese!! burcunuz nedir & belirgin bir özleginizi söyleyin? Melinure Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karşı cinste şu burç çok iyi abi ya dediğiniz var mı? Hangisi? Güncellemeler+1 yıl ARKADAŞLAR AKREPLERİ ALMİYORUZ BU SORUYA İyi geceler herkese!! burcunuz nedir & belirgin bir özleginizi söyleyin? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. yengeç. 0 0 Yorumla
RΞSPΞCT Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ders çalışır durur 0 7 Yorumla Melinure +1 yıl Oğlak? Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl K... Yorumla Melinure +1 yıl Koç değil kova o zaman? Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Evet 🤞 Yorumla Melinure +1 yıl Ben de 👐 Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl Vaay ne güzel kaç Şubat Yorumla RΞSPΞCT +1 yıl 😼😼😼 Yorumla
TeteM3 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Akrep 0 2 Yorumla Melinure +1 yıl Bu sitenin 99.9 % akrep burçlarından oluşuyor bak Yorumla TeteM3 +1 yıl Bilemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yengeç.
Ders çalışır durur
Oğlak?
K...
Koç değil kova o zaman?
Evet 🤞
Ben de 👐
Vaay ne güzel kaç Şubat
😼😼😼